Mijlocasul de la Unirea Urziceni a declarat ieri, la vizita medicala, ca CFR Cluj continua sa uimeasca pe toata lumea cu achizitiile de valoare pe care le face, lucru care o avantajeaza in lupta pentru titlu. "CFR continua sa ne uimeasca pe toti, ei
Mijlocasul de la Unirea Urziceni a declarat ieri, la vizita medicala, ca CFR Cluj continua sa uimeasca pe toata lumea cu achizitiile de valoare pe care le face, lucru care o avantajeaza in lupta pentru titlu. "CFR continua sa ne uimeasca pe toti, ei nu vorbesc mult, o fac doar dupa ce aduc jucatori. Intai ii aduc si apoi ii prezinta. Au adus numai jucatori valorosi, unii de echipa nationala, altii de la cluburi mari, de Liga Campionilor, si cu siguranta este un castig mare pentru ei in lupta pentru titlu. Nu neaparat e bine pentru noi ca Steaua, Dinamo sau Rapid nu au facut transferuri. Conteaza ca noi sa fim uniti, nu avem multe valori individuale, dar avem un grup bun.
E important pentru echipele mari sa-si aduca jucatori valorosi pentru cupele europene", a spus Bogdan Mara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.