CNSAS ar putea primi chiar de saptamana viitoare dosarele fostei Militii, aflate in arhiva Ministerului de Interne. Seful CNSAS, Ladislau Csendes, s-a intalnit ieri cu ministrul de interne, Cristian David, vizitand si arhiva, pentru a verifica docum
CNSAS ar putea primi chiar de saptamana viitoare dosarele fostei Militii, aflate in arhiva Ministerului de Interne. Seful CNSAS, Ladislau Csendes, s-a intalnit ieri cu ministrul de interne, Cristian David, vizitand si arhiva, pentru a verifica documentele fostei Militii care vor ajunge pe masa Consiliul. „Se pare ca, de data asta, oamenii sunt hotarati sa ne puna la dispozitie documentele proprii“, a declarat presedintele CNSAS, aratand ca primele documente studiate vor fi cele de la Serviciul de Pasapoarte. Arhiva Ministerului de Interne contine, in principal, dosare de personal ale fostilor angajati, rapoarte sau sinteze, alte documente cu diferite termene de arhivare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.