Ouăle de Paște sunt nelipsite de pe masa de sărbătoare. De-a lungul anilor, creștinii vopsesc ouăle în diferite culori cu ajutorul coloranților din comerț. Însă există și alte metode de a obține ouă frumos colorate și mai ales, natural, fără coloranți chimici. Iată câteva secrete din bucătărie pe care le poți încerca în acest an.
Despre autor:
Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.