Sport 7 Aprilie 2019 00:12
Simona Halep este un model pentru noi toti, fiind un exemplu de daruire, curaj, tenacitate si modestie. S-a mentinut o perioada indelungata pe primul loc in clasamentul WTA, fiind prima romanca clasata pe prima pozitie in ierarhia tenisului mondial feminin. Printre performantele carierei se numara castigarea primului sau titlu de Mare Slem, prin victoria din finala de la Roland Garros, in iunie 2018.

A fost desemnata, de catre WTA, cea mai populara jucatoare, doi ani la rand, in 2014 si in 2015, fiind cea mai ''accesata'' jucatoare pe site-ul circuitului profesionist feminin. La 2 februarie 2018, a fost aleasa cea mai buna jucatoare a lunii ianuarie in circuitul profesionist feminin de tenis, cu un procentaj covarsitor in ancheta desfasurata pe site-ul WTA. De asemenea, Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis pe zgura din ultimii ani, potrivit site-ului WTA, intr-o ierarhie (WTA Insider Clay Court Power Rankings) publicata in mai 2018, cu doar cateva zile inaintea debutului turneului de la Roland Garros, singurul turneu de Mare Slem care se joaca pe aceasta suprafata, noteaza Agerpres.

Astfel, in cele ce urmeaza va prezentam cateva lectii de viata oferite de Simona Halep, jucatoarea care ne face sa fim mandri ca suntem romani:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.