Fiecare sferă are propriile reguli nespuse și afacerea restaurantelor nu este o excepție. De fiecare dată când comandăm mâncare, trebuie să folosim un meniu, deci acesta devine un instrument puternic care influențează și ne orientează alegerile. Deși vrem doar să mâncăm, am putea ajunge să comandă mai mult decât ar încăpea în stomac.
Bright Side îți aduce la cunoștință unele dintre secretele pe care restaurantele le folosesc pentru a ne influența deciziile.
Despre autor:
Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.