Orice fumator este constient de cat de nociv este acest viciu asupra sanatatii si a calitatii vietii, dar, de cele mai multe ori, acest lucru nu este suficient pentru a renunta la tigari. De cele mai multe ori, este nevoie de un imbold serios pentru ca un fumator sa ia decizia de a se lasa de fumat, imbold pe care multi nu il gasesc nici pana la sfarsitul vietii... De-a lungul anilor, sute de creatori de publicitate au incercat sa le ofere fumatorilor un motiv in plus pentru a renunta la acest viciu, prin crearea unor reclame cu un puternic impact emotional.
In cele ce urmeaza, puteti vedea 15 dintre cele mai socante imagini din campaniile anti-fumat, imagini care, probabil, va vor face sa reflectati mai bine asupra impactului pe care il au tigarile asupra voastra si a celor din jur.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.