Lumea de la Hollywood este una care se bazeaza pe povesti. Pentru ca, pana la urma, daca un film nu are o poveste care sa atraga, distributia nu are cu ce sa lucreze si drept urmare nici nu castiga publicul cat sa fie dornic sa vada scenariul transpus pe marele ecran. Unele dintre cele mai ofertante titluri din industria de cinema, dar si cele mai profitabile si cerute sunt cele care au la baza povesti adevarate. Pentru ca exista, cumva, fascinatia de a vedea ceva despre care ai certitudinea ca a fost real si cumva lucrurile sunt privite altfel.

Bright Side a facut o selectie a catorva filme inspirate din fapte reale - cu mentiunea ca precizeaza si micile libertati luate de regizori in schimbarea povestilor - si ti le prezentam si tie. Ca sa intelegi ca improvizatia face bine uneori. In alta ordine de idei, mai poti incerca sa citesti si despre:

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.