Dwayne "The Rock" Johnson este, in pofida aspectului de "baiat rau", foarte dedicat familiei sale si cauzelor nobile. Actorul nu se teme de ridicol si face orice pentru a-si binedispune fetita, dar nu se fereste nici de treburile casnice si obisnuieste sa isi ajute sotia atunci cand aceasta are nevoie. Pe langa toate acestea, The Rock este si un mare iubitor de animale. Pe pagina sa de Instagram, ce numara peste 122 de milioane de urmaritori, actorul in varsta de 46 de ani impartaseste tuturor momente amuzante din viata lui, dar si ipostaze in care putini l-ar fi vazut. Iata cateva dintre cele mai apreciate imagini cu el de pe aceasta retea sociala.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.