Winona Ryder este o actrita americana care a cunoscut celebritatea la o varsta frageda, in anii 1990, datorita rolurilor interpretate in filme precum ”Scoala tinerilor asasini/ Heathers”, ”Viata de stafie/ Beetlejuice”, ”Sirene/ Mermaids”, ”Edward Maini-de-foarfece/ Edward Scissorhands” si ”Dracula”. Dupa o serie de roluri in alte pelicule importante, precum ”The House of the Spirits/ Casa spiritelor”, ”Varsta inocentei/ The Age of Innocence”, ”Fiicele doctorului March/ Little Women” si ”Alien: Renasterea/ Alien: Resurrection”, ea a impresionat inca o data cu rolul din pelicula ”Tinerete furata/ Girl, Interrupted” si cu cel interpretat in lungmetrajul ”Lebada neagra/ Black Swan”.

Cu toate acestea, la inceputul carierei, in timpul unei auditii, un agent i-a spus: "Asculta, fetito. Tu nu ar trebui sa fii actrita. Nu esti suficient de frumoasa. Ar trebui sa te intorci de unde ai venit si sa te duci la scoala."

Totusi, Winona Ryder nu s-a lasat afectata de cele auzite, urmandu-di visul si devenind astazi un exemplu demn de urmat de catre noi toti. Pentru ca luni implineste varsta de 47 de ani, ne-am gandit ca merita sa amintim cateva dintre lectiile pe care aceasta actrita ni le-a transmis de-a lungul timpului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.