Obsesia chinezoaicelor de a fi frumoase ca niste papusi de portelan este cunoscuta in toata lumea. Pe langa sacrificiile de ordin fizic (modificari corporale si operatii), exista insa si multi tineri, chiar foarte multi, care nu isi permit decat modificari... pe retelele sociale. Asa au aparut specialisti in editarea fotografiilor care, pentru diverse sume de bani sau pentru amuzament, modifica la extrem imaginile pe care "clientii" le posteaza apoi pe retelele sociale. Chiar daca, dupa modificarile imaginilor, tinerii sunt, practic, alte persoane si pot fi recunoscuti doar dupa haine, ei sunt incantati de faptul ca macar asa pot atinge perfectiunea. Iata cateva exemple de astfel de imagini modificate de un user al retelei Weibo (retea sociala asemanatoare cu Facebook-ul) pe nume Kanahoooo:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.