"Joker" a devenit in scurt timp de la lansare unul dintre cele mai discutate si dezbatute filme ale anului. Daca unii dintre spectatorii au admirat indrazneala cu care s-a expus povestea tragica, altii au gasit greu de urmarit drama unui individ care, respins de societate, recurge la gesturi extreme pentru a-si face draptate.

Thrillerul psihologic "Joker" este regizat de Todd Phillips si il are in rolul principal pe Joaquin Phoenix. Acesta il interpreteaza pe Arthur Fleck, un barbat care spera sa faca stand-up, dar munceste pe post de clovn pentru a se intretine pe el si mama lui. Mai multe evenimente il transforma si pe masura ce gesturile sale aduce orasul in haos, incepe sa se simta mai bine.

Catalogat extrem de violent, filmul "Joker" a devenit productia cu cele mai bune incasari pentru un film lansat vreodata in octombrie, apropiindu-se la nivel global de aproape un miliard de dolari incasari. Iata cateva detalii din spatele productiei, unele care sa te faca sa vezi altfel productia. 

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.