Planeta se ingropata in plastic - cel putin asta ar fi concluzia multor activisti de mediu care atrag atentia asupra pericolelor pe care deseurile plastice le reprezinta. Cu diverse prejudicii aduse mediului, animalelor, plantelor si sanatatii oamenilor, plasticul a reusit in doar cativa zeci de ani sa intensifice problemele de poluare cu care Pamantul se confrunta deja. Si pentru ca problema este destul de serioasa pentru a fi ignorata, citeste mai jos cateva curiozitati despre asta. Cel mai probabil te vor face sa iti reconsideri obiceiurile si te vor face sa te gandesti mai serios la reciclare. (sursa List25)

Unul dintre cele mai mari evenimente din istorie, realizat pentru a se protesta impotriva schimbarilor climatice, a avut loc saptamana trecuta. In intreaga lume milioane de oameni au iesit in strada pentru demonstratii privind problema poluarii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.