Când furia sau frustrarea nu pot fi puse în cuvinte, unii bărbați apelează la agresivitate; tocmai de aceea aceștia își vor căuta mereu femei care să le accepte comportamentul abuziv. Dar nu e iubire acolo unde există teamă, deci ei vor sfârși fie părăsiți de consoarte, fie, din nefericire, vor avea alături un partener pe care îl vor chinui câte zile le va sta în preajmă. Iată zodiile de bărbați care își pot pierde foarte ușor cumpătul, devenind violenți când simt că pierd teren.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.