Pe nepusă masă, cineva sau ceva sărăcește bogații și îi îndreaptă spre zări conforme legii, ca urmare a unei anecdote nescrise, pentru a le demonstra că, mai devreme sau mai târziu, ce e al lor, rămâne al lor; ce nu, se risipește pe drum. Deci paguba și suferința lor este tot un act de credință, dar fără virtute și fără cunună. Dacă nu ai cârtit în încercare și în necaz, tot ești răsplătit. Dar dacă mai și cârtești, e și mai greu. Unii, în schimb, au șansa de a rămâne avuți o viață, de a îmbogăți și pe cei apropiați, iar alții, dintr-un noroc, fac bani din piatră seacă, fie găsesc ușa potrivită la care să bată. Astrologii le găsesc în persoanele acestor zodii.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.