Ne propunem în fiecare zi a săptămânii că de luni ne apucăm de dietă sau de sport. Să începi de marți e semn rău, miercuri e mijloc de săptămână, joi e prea târziu, iar vineri e început de weekend. La început de an, ne facem câte o listă cu schimbări ce ne vor face viața mai bună: să slăbim, să ne cumpărăm o casă sau o mașină, să facem din fumat o amintire sau pur și simplu doar să citim mai mult. Cine reușește să bifeze pe aceasta ochioasele rezoluții? Nu mulți, dar sigur aceste 5 zodii da! Ele reușesc să mute munții din loc, să facă modificări cu ușurință în viața lor și, cel mai important, să nu calce pe cadavre în drumul spre reușită.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.