„Las Fierbinți” este un serial fenomen. Spulberă audiența și place românilor, drept pentru care actorii revin an de an pe platourile de filmare pentru a crea în continuare noi întâmplări în satul din județul Ialomița. Începută în martie 2012, comedia românească nu contenește să mai sature publicul cu aventuri în care protagoniștii sunt Bobiță, Dorel, Giani, Robi, Dalida, Celentano și mulți alții. Partea mai puțin știută este că talentații care le dau viață acestor savuroase persoaneje sunt fie înrudite, fie se cunosc din copilărie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.