Kien Lam lasat siguranta unui job de la noua la cinci si a pornit intr-o calatorie in jurul lumii. 17 tari mai tarziu a realizat un time-lapse al locurilor minunate prin care a trecut.

Curajul de a iesi din zona de confort, de a lasa totul in urma si de a porni in aventura vietii sunt probabil printre cele mai mari dorinte ale vietii adulte, corporatiste. Putini avem insa "nesabuinta" de a o face. Sa lasi siguranta unui job de la noua la cinci nu e pentru oricine.

Kien Lam este unul dintre putinii care au avut o altfel de viziune asupra vietii. Si cand si-a dat seama de asta, a demisionat, si-a rezervat un bilet doar dus pana in Londra si de acolo a pornit in necunoscut. A condensat toata aventura intr-un video de cinci minute, toate aventura insemnand: 343 de zile, 17 tari si 6.237 de imagini.

Lam a adunat ceea ce l-a impresionat intr-un time-lapse care aproape ca te face sa ii urmezi exemplu si sa-ti rezervi un bilet cu destinatia "oriunde".

Poate ca un ocol al lumii pe bune nu este pentru oricine, insa cu unul virtual, un fel de Ocolul Pamantului al lui Jules Verne, in varianta HD, ne putem desfata.

Detalii despre calatorie (cat l-a costat, pe unde a dormit, cu ce s-a deplasat etc) puteti citi pe blogul lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.