O mama de 5 ani, o soprana afona, un japonez care se crede Dumnezeu si lista continua.

Ngoc: 30 de ani de nopti nedormite

Thai Ngoc nu mai poate sa doarma din 1973 sau din 1976. Nu se stie exact cand a incetat sa se mai odihneasca, cert este ca au trecut mai mult de 3 decenii. El poate fi atat detinatorul titlului de cel mai “mare insomniac”, cat si cel de omul-care-a-numarat-cele-mai-multe-oi-imaginare. In afara unor probleme minore cu ficatul, Ngoc nu mai are si alte probleme de sanatate. Omul se bucura pe de o parte, pentru ca nu mai trebuie sa plateasca paznic de noapte la ferma sa. De asemenea, daca ar fi sa calculam ca un adult doarme aproximativ 8 ore pe noapte, ceea ce inseamna cam a treia parte din viata sa, Thai Ngoc se poate bucura ca expresia “O viata ai si pe aceea o dormi" nu i se aplica.

Mitsuo: Dumnezeu cu ochi oblici

Matayoshi Mitsuo este un politician japonez care are certitudinea ca este Dumnezeu si Iisus Hristos. Se tot straduieste sa ajunga prim ministru al Japoniei, dar nu prea este votat. Planul lui pe termen lung este sa ajunga sa guverneze intreaga lume, dar nu inainte de a se afla la conducerea Natiunilor Unite. Strategia sa de atac asupra oponentilor este de a le cere sa se sinucida prin harakiri. Se pare ca nici in cazul sau, invocatia divinitatii pentru obtinerea puterii politice nu prea da rezultate.

Bihari: mortul traieste

Lal Bihari s-a chinuit timp de 18 ani sa demonstreze ca... nu este mort. Excentrica este birocratia din India, din moment ce nu se accepta dovezi... evidente. In 1976, Bihari a aplicat pentru un credit la banca, ce i-a fost respins pe motiv ca ar fi mort. In final, Bihari a aflat adevarul: unchiul sau mituise un oficial pentru a-l declara pe Lal mort si pentru a-i putea lua pamanturile. Dupa ce s-a luptat cu guvernul indian, Bihari si-a infiintat si o Asociatie care numara cateva zeci de mii de morti vii. Pana in 2004, doar patru dintre membri isi recuperasera statutul de cetateni in viata.

Florence Foster Jenkins: soprana afona

Soprana americana nascuta in 1868 a devenit faimoasa tocmai pentru ca nu avea ureche muzicala. Biletele la concertele ei se vindeau foarte rapid, iar oamenii veneau pentru a se distra. Se pare ca lipsa vocii si straduintele ei erau teribil de amuzante. Dupa o perioada, Florence si-a restrans numarul concertelor, iar spectatorii erau atent selectati. Daca ar fi trait in zilele noastre, fara indoiala ca tehnica moderna ar fi ajutat-o sa nu falseze, macar atunci cand face play-back.

Lina Medina: instincte materne premature

Lina s-a nascut in 1933. 5 ani mai tarziu a devenit mama. Parintii ei s-au speriat foarte tare cand au observat ca abodmenul ei lua proportii. Doctorii au crezut ca este vorba despre o tumoare, dar au observat ca de fapt era vorba despre o sarcina... foarte evoluata. Se pare ca Lina a ramas insarcinata in conditiile clasice. Ea a refuzat sa dea detalii despre conceptie si despre identitatea tatalui.

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:.

1. Top 7: Cele mai ciudate recorduri
2. Top 13: moduri bizare de a muri
3. Cateva lucruri pe care nu le stiai despre bere


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.