Forme ametitoare, unele naturale, altele nu. Va prezentam trei fete pe care le puteti admira in galeria foto!

Forme ametitoare: 3 noi ispite..

Avem trei fete: una din Marea Britanie, doua din Italia. Emmie Glamour este 100% naturala (se poate vedea asta cu usurinta in poze..) si se mandreste deja cu o cariera de doi ani in modeling, cu aparitii prin reviste sau pe site-uri dedicate barbatilor. Cum si noi facem parte din ultima tabara, nu avem cum sa nu-i rezervam un loc lui Emmie, de unde poate fi admirata asa cum se cuvine de toti.

Franchesca del Carpio s-a nascut in Italia, insa acum locuieste in SUA. Glumind putin, ea spune ca doctorul i-a dat ceea ce Dumnezeu a uitat sa-i dea, si anume o pereche superba de sani. Avea nevoie de asta pentru ca altfel nu putea sa fie un model in toata regula. Nu o ratati pe Franchesca in poze..In sfarsit, Bella Skyy are si ea origini europene si se mandreste cu asta. Este model profesionist de cativa ani, fiind foarte apreciata in industrie. Si Bella a trebuit a apeleze la implanturile mamare, decizie pe care nu o regreta absolut deloc. Nici noi nu o regretam..Daca vreti sa cititi mai multe despre fete, o puteti face aici 1, 2, 3.

Va lasam acum sa le admirati pe cele trei fete in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.