Dupa prezentare, te lasam sa le admiri pe frumoasele domnisoare blonde in galeria foto si sa ne spui care e castigatoare din punctul tau de vedere. Fie vorba intre noi acum, le-ai cam alege pe toate..

5 blonde tari vor sa te zapaceasca!

Intr-un colt al ringului se afla Lindsay Marie, cu un corp pe alocuri imbunatatit artificial, insa din cale-afara de apetisant. Punctele forte sunt picioarele, sanii si buzele. Intr-un alt colt se afla Kim Martin si pare ca pe tot corpul ei scrie sexy, foarte sexy. Cu miscari gratioase isi face aparitia si Christie Marie, cu un fund parca sculptat de o mie de artisti. Angela Jennings ocupa rapid ultimul colt al ringului, cu dotari care le fac invidioase pe celelalte blondine. Si cum nu se putea mai bine, arbitrul meciului fierbinte este chiar Marlee Magdson, cireasa de pe tort..

Dupa prezentare, te lasam sa le admiri pe frumoasele domnisoare blonde in galeria foto si sa ne spui care e castigatoare din punctul tau de vedere. Fie vorba intre noi acum, le-ai cam alege pe toate..Poti citi interviuri cu fiecare blonda: 1, 2, 3, 4, 5. (engleza)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.