Despre corpul ei, Melissa spune ca este foarte multumita de abdomen, fundul mai trebuie lucrat putin iar despre sani nici nu mai incape vorba, asta pentru ca ei au fost putin aranjati printr-o interventie chirurgicala.

Melissa, un manager foarte sexy!

Melissa Wheat nu prea are lipsuri in viata ei frumoasa. Are o cariera interesanta in modeling, este manager la un magazin de produse cosmetice ce contine si un coafor si, in foarte scurt timp, isi va deschide propria ei afacere, despre care spune hotarata ca va avea cu siguranta succes.

Melissa va implini la sfarsitul lui mai varsta de 28 de ani. Inca din colegiu, mai multe reviste i-au propus sa pozeze pentru copertele lor, iar apetisanta fata din Texas nu putea sa spuna nu, mai ales ca avea increderea in dotarile si infatisarea ei. Asa a inceput o cariera in modeling, in care a reusit sa apara si in marile reviste destinate barbatilor, devenind la un moment dat chiar si iepuras..Despre corpul ei, Melissa spune ca este foarte multumita de abdomen, fundul mai trebuie lucrat putin iar despre sani nici nu mai incape vorba, asta pentru ca ei au fost putin aranjati printr-o interventie chirurgicala.

Despre barbatul perfect, ispita din Texas spune ca trebuie sa fie inalt, sa ai un abdomen six-packs, sa arate foarte bine, sa aiba dinti frumosi si sa fie amuzant tot timpul. Nici nu mai alearga dupa barbati, pentru ca si-a gasit demult jumatatea. Dar e bine de stiut..Un interviu complet cu Melissa puteti citi aici. (engleza)

Va lasam sa o admirati pe Melissa Wheat in galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.