12 dintre cele mai sexy videoclipuri realizate vreodata.

Madonna - Take a Bow

Melodia face parte din albumul Bedtime Stories din 1994. Videoclipul a starnit controverse mai ales in randul celor care sustin si protejeaza drepturile animalelor.

Demon vs. Heartbraker - You Are My High

Versiunea electronica a melodiei a aparut in 2002 si contine elemente din cantecul original "You Are My High", semnat The Gap Band.

Britney Spears - I'm a Slave 4 U

Melodia este de pe albumul Britney din 2001. Videoclipul a fost nominalizat la MTV Video Music Awards in 2002, la categoriile Best Female Video, Best Dance Video si Best Choreography.

George Michael - Fastlove

Single-ul a fost scris si cantat de George Michael in 1996 si face parte de pe albumul Older. Timp de trei saptamani melodia a fost No. 1 in UK Singles Chart.

The Pussycat Dolls - Buttons

Face parte din albumul de debut al formatiei celor cinci "feline" - PCD (2005). Pentru aceasta melodie, fetele de la Pussycat Dolls au colaborat cu Snoop Dogg, care apare si in videoclip.

Chris Isaac - Wicked Game

"Wicked Game" este inclus pe albumul Heart Shaped World si desi a aparut ca single in 1989, a devenit hit abia in 1991. In videoclip apare top modelul Helena Christensen.


The Rolling Stones - Anybody Seen My Baby

Melodia este de pe albumul Bridges to Babylon din 1997. In videoclip apare si Angelina Jolie.

Benny Benassi – Satisfaction

Face parte din albumul Hypnotica realizat in 2003 si este cea mai populara melodie a lui Benassi.

Kylie Minogue - Spinning Around


A aparut in anul 2000, pe albumul Light Years. In Marea Britanie, acest single a fost vandut in 245.000 de exemplare, propulsand-o pe Kyle in top. Probabil ca odata cu acest videoclip a inceput si isteria legata de posteriorul voluptos al artistei.

Simply Red - Sunrise

Este poate cel mai sexy videoclip semnat Simply Red si face parte de pe al 8-lea album al acestuia, Home, realizat in 2003.

Citeste si:
Laura Giurcanu a dat cărțile pe față abia acum. Cum a reușit să...
Laura Giurcanu a dat cărțile...

Lit - Miserable

Este primul single extras de pe albumul A Place in the Sun al formatiei Lit, iar notorietatea sa se datoreaza si faptului ca in videoclip a aparut celebra Pamela Anderson, in rolul unei femei-gigant foarte sexy, care inghite membrii formatiei.

Beyonce feat. Shakira - Beautiful Liar

Cantecul a fost lansat in aprilie 2007 si a reprezentat prima colaborare dintre cele doua artiste. "Beautiful Liar" a castigat un MTV Video Music Award in anul lansarii si a mai fost nominalizata la Grammy Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.