Sexul in masina: exhibitionism sau atitudine cool?

Ai facut vreodata sex in masina? Daca da, probabil ca ideea in sine te-a incitat, dar in realitate nu ti s-a parut cel mai confortabil loc in care tu si partenera ta puteti obtine orgasme explozive. Sau poate ca nu ati gasit pozitiile potrivite... In acest caz, avem cateva propuneri care te-ar putea determina sa incerci, daca nu ai facut-o pana acum:

1. Podul

Ea trebuie sa se aseze pe capota si sa ridice picioarele in forma de lumanare. Tu stai in fata ei si o penetrezi din spate, in timp ce ii sustii picioarele ridicate. Avantajul pozitiei este ca permite penetrare adanca si amandoi veti avea senzatia probabil ca sunteti staruri porno.

2. Roaba

Pozitia este oarecum acrobatica si o solicita mai mult pe partenera ta. Ea se asaza cu abdomenul pe capota masinii, tu ii ridici picioarele la acelasi nivel cu corpul, le desparti usor si o penetrezi din spate in timp ce isi sprijina mainile pe parbriz.

3. Instructorul auto

Tu stai pe scaunul soferului, iar ea se asaza deasupra ta in aceeasi pozitie. In timp ce tine volanul, va face miscari inainte-inapoi, sus-jos sau sub forma a diverse modele geometrice, dupa preferinte. In acest timp, tu ii poti atinge sanii si ii poti stimula clitorisul.

4. Oglinda

Asemanatoare cu pozitia precedenta, "oglinda" presupune ca partenera ta sa se aseze cu fata spre tine, in timp ce tu stai pe scaunul soferului.

5. Comoara ascunsa

Este cea mai comoda pozitie pentru sex oral in masina, cel putin din punctul de vedere al barbatilor. Nu trebuie decat sa stai normal pe scaunul soferului, in timp ce ea, de pe scaunul pasagerului, se apleaca... sa-si caute geanta...

6. Help!

Ultima pozitie este dedicata amatorilor de sex anal si "arata" cam asa: ea sta in genunchi pe bancheta din spate si isi sprijina mainile pe geamul portierei, in timp ce tu o penetrezi din spate. Trebuie doar sa te asiguri ca nu se afla nimeni prin preajma, care ar putea fi tentat sa ii sara in ajutor partenerei tale...

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

7. Trambulina

Pentru aceasta pozitie va fi nevoie sa reglezi unul dintre scaunele din fata, pentru ca ea sa se poata aseza cat mai confortabil. Tu o vei penetra In timp ce sta intinsa pe spatarul scaunului din fata si isi sprijina mainile pe bancheta din spate.

8. X

Este o pozitie cat se poate de simpla si nu presupune decat miscarea mainilor... pentru a va satisface reciproc.

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.