Probabil ca nu mai ai nimic de invatat in ceea ce priveste sexul oral. Si totusi...

Probabil ca nu mai ai nimic de invatat in ceea ce priveste sexul oral. Si totusi... e posibil sa faci multe greseli si sa nu iti dai seama. Chiar daca partenera ta nu iti atrage atentia, este foarte important sa ii "inveti" corpul, pentru a putea evita neplacerile. Iata ce "ingrediente" NU trebuie sa contina "reteta" unui cunnilingus reusit:

1. "Sindromul" ginecologului

Sigur ca esti curios sa descoperi fiecare milimetru al vaginului partenerei tale. Dar asta nu inseamna sa iti infigi mainile in el sau sa ii desparti labiile in mod agresiv, pentru a-i oferi placere. Nu-ti imagina ca tragi de urechi un copil care a facut o boacana - s-ar putea ca pe ea sa o cuprinda spaima specifica... vizitei la ginecolog.

2. Exces de viteza

Nu aplica tehnicile exagerate de sex oral din filmele porno, pentru ca ea ar avea o problema daca ii infigi limba in vagin si apoi iti rotesti capul ca si cum ai fora zona ei intima. Pana si in secventele din filme arata bizar aceasta metoda, de aceea nu e tocmai cea mai populara.

3. Papusa gonflabila

Unii barbati au tendinta sa umfle vaginul ca pe un balon in momentul in care descopera... ca se poate. De ce nu ar trebui sa iti confunzi partenera cu o papusa gonflabila? Pentru ca ar fi periculos - poti auzi sunete bizare din vaginul ei.

4. Oral doggie style

Sexul oral este placut, dar nu trebuie sa ii inunzi vaginul cu saliva. Este indicat sa iti sincronizezi miscarile in asa fel incat sa ai timp sa respiri si sa iti inghiti saliva. Daca tehnica ta ii aminteste de cainele pe care l-a primit cadou in copilarie, s-ar putea sa ai nevoie de un manual cu instructuni...

5. Semnele iubirii

Clitorisul este foaaarte sensibil, asa ca daca ai de gand sa iti folosesti dintii in timp ce ii faci oral, ai grija ca muscaturile sa fie tandre. Trebuie sa fii atent si in privinta metodelor de suctiune - vanataile iubirii se fac pe gat, pe solduri, pe fese... pe oricare alta parte a corpului.

6. Alcoholic cunnilingus

Nu ii face sex oral dupa ce ai consumat alcool, pentru ca va fi foarte dezamagita de performanta ta, cum, de altfel, vei fi si tu dupa ce te vei trezi a doua zi si vei incerca sa iti amintesti macar cateva pasaje din intreaga poveste... Luciditatea este foarte importanta in aceste momente - trebuie sa iti coordonezi miscarile limbii, ale capului si ale corpului in general pentru ca ea sa poata spera macar la orgasm.

7. "Accesorii" pentru iarna

Ce faci cand descoperi mici surprize sub hainele ei, cum ar fi, de pilda, suficient de mult par pubian pentru a trece cu bine peste frigul iernii? In primul rand, nu o ironiza si nu o respinge prin glume neinspirate. Discutati, fii politicos si apeleaza doar putin la umor, astfel incat sa va puteti amuza amandoi de anumite situatii.

8. Sunete si gesturi bizare

Nu ii lovi clitorisul cu limba in mod repetat, nu scoate sunete ciudate si nu incepe sa canti cand apelezi la metoda "alfabetului". Relaxeaza-ti limba si alterneaza miscarile, pentru a nu-i agresa vaginul. Poti scoate sunete senzuale sau poti respira usor in apropierea clitorisului, pentru ca senzatia sa fie exploziva.

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.