Un german a inventat prezervativul-spray, adaptabil marimii oricarui penis.

Barbatii care intampinau dificultati in a gasi prezervative potrivite penisului lor, au scapat de aceasta grija: un german a inventat prezervativul-spray, adaptabil oricarui penis.

Sistemul 'spray-on' se prezinta sub forma unei pompe umplute cu latex lichid. Acesta se pulverizeaza pe penisul erect prin intermediul unor fante minuscule, acoperindu-l in cateva secunde. Prezervativul obtinut se poate mula pe orice tip de penis.

"In majoritatea magazinelor specializate se vand prezervative corespunzatoare dimensiunii medii a unui penis, 14.5 cm. Insa foarte multi barbati se incadreaza in coordonate diferite, asa ca ne-am hotarat sa inventam un prezervativ care sa corespunda oricarei forme si marimi", a precizat Jan Vinzenz Krause, director al Institute for Condom Consultancy.

Krause are certitudinea ca aceasta inventie va revolutiona industria prezervativelor si detaliaza procesul utilizarii: "Sistemul functioneaza asemenea unei masini de spalat: barbatul isi introduce penisul intr-un dispozitiv si apasa un buton pentru ca latexul lichid aflat in rezervorul detasabil sa fie pulverizat pe piele. Cauciucul se intareste in aproximativ 20 de secunde, iar la finalul actului sexual poate fi rulat de pe penis asemenea unui prezervativ normal."

Germanul mai are de indeplinit o serie de formalitati legale pana la aducerea produsului pe piata, insa deja dispune de prototip si ne asigura ca sistemul poate satisface orice pretentie: "Tehnologia noastra permite crearea unui prezervativ potrivit chiar si pentru penisul unui elefant."

Prezervativele-spray vor avea un pret mai ridicat decat al celor clasice. Dispozitivul va costa intre 15 si 25 de euro, iar rezervorul care contine suficient latex lichid pentru a obtine intre 10 si 20 de prezervative va costa intre 7 si 10 euro. Mai precis, un singur prezervativ-spray va costa aproximativ 1 euro, dublu fata de cel normal.

Noile prezervative vor fi disponibile in nuantele galben, verde, rosu sau vor fi incolore, dar nu si aromate, pentru gust fiind necesare lubrifiantele.

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

Citeste si:
Tehnici sexuale de rupt gura... targului
Tehnici sexuale de rupt...

1. Prezervativele
2. Ce prezervative folosesti?
3. Istoria contraceptiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.