Desi gasesti irezistibile anumite parti ale corpului partenerei tale, acestea o pot 'trada' tocmai in momentele intime cu tine.

Desi gasesti irezistibile anumite parti ale corpului partenerei tale, acestea o pot 'trada' tocmai in momentele intime cu tine.

Nu e nimic mai neplacut decat sa ai parte de momente penibile in timp ce faci sex. Cu toate acestea, anumite reactii ale organismului sunt inevitabile, asa ca cea mai buna solutie este sa treceti peste ele zambind, fara glume sau gesturi neinspirate.

1. Zgomote bizare

Majoritatea femeilor trec prin asa ceva mai devreme sau mai tarziu, dar mai bine mai tarziu, nu? Zgomotele vaginale din timpul penetrarii va pot taia imediat cheful, iar daca partenera ta transpira, se intampla din cauza rusinii, asa ca nu avea reactii in urma carora s-ar simti obligata sa dea explicatii. Oricum, 'clipocelile' vaginale nu au nicio legatura cu gazele anale, ci apar din pricina presiunii aerului care intra in vagin ca urmare a frictiunii.

2. Sunete indescifrabile

Orgasmul este o senzatie mult prea nuantata pentru a incerca sa filozofam acum pe marginea subiectului. Insa avem certitudinea ca reactiile din timpul experientei difera de la persoana la persoana. Ce faci cand te trezesti urland de placere, asa cum nu credeai ca o vei face vreodata? Cum reactionezi cand ea geme de o aud vecinii sau scoate sunete care par sa exprime mai degraba durere decat placere? Cum procedezi cand o auzi vorbind indecent in pat? Nimeni nu spune ca gemetele usoare si dialogul 'dirty' ar fi inadecvate in momentele intime, dar puteti incerca sa va temperati reciproc reactiile in cazul in care o luati razna. Daca nu merge, acopera-i gura cu ceva...

3. Sexul te face sa...

... urinezi. Desi sansele de a se intampla asta sunt mici, exista mai ales femei care nu isi pot controla vezica urinara in timpul actului, din diverse motive:

- teama ca in urma orgasmului organismul ei se va relaxa si nu se va putea abtine sa urineze;
- penisul preseaza prea mult vezica in timpul anumitor pozitii;
- a baut multe lichide, nu a urinat inainte de a incepe sa faceti sex si chiar are nevoie sa faca asta.

Ar fi bine sa rezolvati aceste probleme din timp, pentru ca penetrarea in timp ce vezica urinara contine lichid este motiv de cistita.

4. Nu ai erectie

Penibil pentru tine, frustrant pentru ea... Lipsa erectiei poate fi cauzata de diverse motive, intre care prezenta prezervativului. Multi barbati pur si simplu nu se descurca foarte bine, daca trebuie sa poarte 'caciulita'. Alte motive pot fi lipsa de sincronizare in ceea ce priveste nivelul excitatiei, stresul, concentrarea sporita in cazul in care ea este virgina, etc. Daca insa problema persista, ar fi bine sa consulti un medic si sa afli cum o poti trata.

5. Extralubrifiere

Lubrifierea vaginului este foarte importanta pentru ca ea sa nu simta durere in timpul penetrarii. Ce faci insa cand partenera ta 'ejaculeaza' chiar mai mult decat tine? Desi nu este o problema decat poate din punct de vedere estetic, lubrifierea excesiva diminueaza uneori senzatiile placute din timpul actului sexual si poate face ca penisul sa 'derapeze' cand va e lumea mai draga.

Articol de Mihnea

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. Oops la intalnire!
2. Oops, she did it again!
3. Top 5: Penibil in pat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.