Ce intelegeau stramosii nostri prin preludiu, ce li se parea lor sexy acum sute de ani si in ce masura poti aplica metodele lor, pentru a te simti bine in pat?

Ce intelegeau stramosii nostri prin preludiu, ce li se parea lor sexy acum sute de ani si in ce masura poti aplica metodele lor, pentru a te simti bine in pat?

1. Vechii locuitori ai insuleleor Triobridian considerau ca lingerea genelor partenerului de cuplu este un act erotic.

Parerea noastra:

Nu linge genele nimanui! E dureros si profund lipsit de senzualitate. Daca tii neaparat sa le incluzi in jocul erotic al cuplului, incearca sa gadili obrazul partenerei tale, sa o saruti usor pe pleoape sau sa ii arunci priviri pe care sa le 'citeasca' asa cum iti doresti...

2. Primul act sexual al cuplurilor din perioada Romei Antice se petrecea in prezenta unor martori.

Parerea noastra:

Astazi numim asta voyeurism, exhibitionism sau, in alt context, sex in locuri publice. Daca iti face placere sa fii privit, ar trebui deja sa te gandesti la locurile ideale... Daca nu vrei spectatori, mai exista varianta de a pune cap la cap un filmulet in care faci sex cu partenera ta, pentru ca apoi sa il vizionati impreuna.


3. In Tanzania femeile gasisera modalitatea perfecta (credeau ele) pentru a atrage barbatii in patul lor: le furau sapa si pantofii.

Parerea noastra:

Furtul se pedepseste prin lege. Ai putea mai degraba sa imprumuti ceva de la partenera ta si sa ii returnezi acel lucru, daca accepta sa faca la randul ei ceva pentru tine. Asta sau ai putea pur si simplu sa 'uiti' de lucrul imprumutat pana cand iti va aduce ea aminte. Cand face asta, invit-o la tine sa ii returnezi obiectul respectiv.

4. Barbatii din Manhaia Island credeau ca fiicele lor ar trebui sa aiba cat mai multi parteneri sexuali, pentru a avea de unde alege...

Parerea noastra:

Sa intelegem ca asa s-a nascut conceptul 'compatibilitatii sexuale'? Incearca totusi sa nu iti sperii actuala prietena facand comparatii cu cea de-a 51-a partenera... Experienta conteaza mult in unele situatii, insa nu e cazul sa exagerezi. Si nu uita de protectie!

Citeste si:
Fara sex de Sarbatori?
Fara sex de Sarbatori?

5. Slavii antici adorau sa faca sex in apa, curagatoare sau nu.

Parerea noastra:

Nu prea e recomandat sa faci sex in apa, mai cu seama in cea curgatoare. Nu numai ca prezervativul ar putea avea de suferit in apa marii, de exemplu, dar exista pericolul infectarii cu o serie de bacterii care iti pot crea probleme pe termen lung.

Foto: skins.be


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.