Pe site-urile de swinging, acest fenomen este privit ca un stil de viata alternativ...

Pe site-urile de swinging, acest fenomen este privit ca un stil de viata alternativ ce presupune participarea la activitati recreative, in special sex (sau numai sex). Simtul comun taxeaza insa acest tip de comportament, catalogandu-l drept anormal. Judecatile de valoare ne apartin, insa.

Swinging-ul este alternativa la o relatie monogama, este o modalitate de a adauga sare si piper unei relatii. Cu toate acestea, uneori experienta este un pic prea condimentata. Cu totii avem fantezii, dar putem face diferenta intre ceea ce am vrea sa punem in aplicare si ceea ce am dori sa pastram numai pentru noi.

Comunitatile de swingeriIn urma cu ceva timp cand m-am gandit prima oara la acest subiect, l-am abandonat crezand ca fenomenul nu a prins radacini in Romania. Mare mi-a fost mirarea cand am dat un search dupa cluburi de swingeri. Am dat peste cateva site-uri pline ochi de anunturi si poze cu doritori si doritoare de senzatii tari. Cupluri din intreaga tara se inghesuiau sa isi gaseasca perechea ideala.

Swinging-ul inseamna sex in grup si/sau schimb de partenere/ parteneri si/sau petting. Toate acestea se combina cu un dram de exhibitionism, un gram, de voyeurism si ceva nebunie.

Cuplurile care aleg aceasta forma de exprimare sexuala fie trec printr-o perioada mai dificila si simt nevoia de ceva nou, fie sunt ceva mai excentrice. Daca esti singur, afla ca iti vei gasi mai greu un cuplu. In schimb, daca ai o relatie stabila, gandeste-te bine daca ar trebui sa faci acest pas. Gandeste-te cum te-ai simti privindu-ti partenera in timp ce un alt barbat ii ofera placere. Gandeste-te daca ti-ai dori sa o imparti si fii delicat atunci cand ii faci propunerea.

Tipuri de swinging:

Soft swinging

Se face schimb de parteneri, dar cuplurile raman in aceeasi incapere. Nu este acceptata penetrarea. Se prefera atingerile, saruturile si chiar si sexul oral.

Citeste si:
15 lucruri pe care le poti faci cand ramai fara NET
15 lucruri pe care le poti...

Closed swinging

Se face schimb de parteneri, dar cuplurile nou formate fac sex in incaperi diferite.

Open swinging

Partenerii se schimba si fac sex in aceeasi incapere. De cele mai multe ori se face sex in grup, iesind adevarate orgii.

Clasificare swinging:

- swinging intre doua cupluri/ in grup restrans

- petreceri "off-premises" - la aceste petreceri swingerii se cunosc urmand sa faca sex in alta parte

- petreceri "on-premises" - la aceste petreceri participantii au parte si de sex

In Romania, cuplurile de swingeri se intalnesc cel mai adesea prin internet.

Nu am scris acest articol din dorinta de a incuraja astfel de articole si nici nu mi-am propus sa resping automat astfel de experiente.

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.