1. In realitate, rar se intampla ca doi oameni sa fie legati de compatibilitatea organelor genitale. Gandeste-te putin la sutele de ani in care relatia sexuala intervenea doar dupa oficializarea casatoriei. Vei spune… daca tinerii erau constransi de imprejurari sa se casatoreasca, nu inseamna ca erau si fericiti! Este pe jumatate adevarat. Oare traiau acei oameni o viata intreaga de chin si suferinta?
2. Pentru clarificarea mitului cu privire la importanta sexului intr-o relatie, studiile de specialitate ofera un posibil raspuns: atunci cand "merge", conteaza in proportie de 20%, cand nu "merge", cantareste vreo 80%. De foarte multe ori, compatibilitatea sexuala este apreciata dupa frecventa momentelor de intimitate. Relatia are de suferit cand pentru unul dintre parteneri "satisfacator" inseamna de patru ori pe an, iar pentru celalalt de patru ori pe saptamana.
3. Ai libidoul scazut? Nu compara niciodata performantele tale sexuale cu ale altora, pentru ca fiecare are propria masura. Cei care sufera de scaderea libidoului nu se gandesc, in general, prea mult la sex si nu au frecvent dorinte in acest sens. Unii considera ca este in avantajul relatiei si al intimitatii sa "premeditezi" saptamanal numarul partidelor de sex. Pentru ca jocul sa devina palpitant, aminteste-i partenerei ca a ramas "restanta" in pat, folosind mici trucuri incitante pentru ea.
4. Compatibilitatea sexuala provine, greu de crezut, din intimitatea emotionala a cuplului. De aceea multe femei considera important ca prima noapte de dragoste sa vina dupa ce s-a creat un "angajament", inteles ca dorinta si nevoie de celalalt. In fond, e si chestiune de rabdare. Desi nu mai este "la moda" preludiul, intr-o relatie acesta ar putea face diferenta…
Trezirea dorintei sexuale
Compatibilitatea tine si de atitudinea similara cu a partenerului, fata de sex: impartasirea, fara inhibitii, a fanteziilor sexuale, dezvoltarea si implinirea sexualitatii prin celalalt, explorarea si rafinarea simturilor. Respectarea dorintelor partenerului este un element de baza al compatibilitatii. "Performanta" orgasmului nu este o calitate personala, ci un rezultat al dinamicii jocului erotic creat de ambii actanti ai cuplului, fiecare asumandu-si dorinta si placerea celuilalt.
Un articol de Sway
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Noi centre comerciale în țară. Românii de la K2 Retail Properties deschid...
Sursa: retail.ro
-
Americanii care alimentează companiile din România cu energie nucleară proprie
Sursa: green.start-up.ro
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
#NOHACK Dictionary: Adware, pop-up-urile agasante care ne apar pe calculatoare
Sursa: start-up.ro
-
Blue Monday - Cea mai depresivă zi din an
Sursa: garbo.ro
-
Andreea Bănică, în costum de baie la munte: Cum a reacționat Lucian Mitrea...
Sursa: kudika.ro
-
Au fost reluate lucrările la Podul Giurgiu-Ruse: transporturile agabaritice...
Sursa: wall-street.ro