Cum e sexul dupa ce faci un copil... care sex?

Nea Costache, vecinul meu de la 7, sta impreuna cu sotia si fiica lui intr-o garsoniera. Il cunosc de cand mergeam in picoare pe sub calorifer, iar el surubarea la masina in fiecare duminica, in timp ce eu cu fata lui ne jucam "v-ati ascunselea" in fata blocului.

De ceva timp nu-mi da pace o intrebare: oare omul asta a mai facut sex dupa ce s-a nascut copilul? Si daca da... CAND SI UNDE? Sau poate ca intrebarea mai potrivita ar fi... DE CE?

Circula o vorba acum ceva vreme prin cercul meu de prieteni. Suna cam asa: "De ce se insoara barbatii? Fiindca pana la urma, fericirea nu este totul in viata...".

Gandindu-ma la Nea Costache, la sotia sa (care nu este tocmai supla) mi-a venit in minte vechiul si mult iubitul nostru serial "Familia Bundy".

Married with childrenToata lumea radea copios la fiecare episod cand, in realitate, ar fi trebuit sa plangem. Aceasta este, intr-o mai mica sau mai mare masura, viata (sau, dupa caz, viitorul) fiecaruia dintre noi.

Cum sa faci sex cand nevasta a luat 30 de kg in plus dupa ce a facut un copil? Cum sa faci sex cand stii ca sanii ei nu mai reprezinta un obiect al dorintei, ci sursa de hrana a copilului tau? Cum sa te mai bucuri de o partida buna de sex oral cand stii ca iti saruta copilul cu acele buze? Sau, mai rau decat toate acestea, intocmai ca in bancurile cu Bula, cum sa faci sex cand sta copilul langa voi?

Poate ca instinctele paterne se vor indrepta si catre mine peste ani si ani, dar in acest moment nu ma pot gandi decat ca un copil reprezinta moartea pasiunii! O mama poate sa emane ce lumina vrea ea, sa zambeasca in asa fel cat sa lumineze ziua tuturor, dar nu e sexy! Sunt intru totul de acord ca o mama este frumoasa, dar nu seducatoare, o mama iubeste, dar nu face sex, o mama saruta, dar nu pe gura!

Nu cred ca exista ceva mai traumatizant pentru un copil decat sa isi surprinda parintii facand sex. Tocmai fiindca nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, am trait toata viata ferm convins ca tatal si mama mea nu au facut niciodata sex (in fine, poate o data cand m-au conceput pe mine si apoi inca o data, cu noua luni inainte sa se nasca sora mea).

Citeste si:
Murphisme despre sex
Murphisme despre sex

Ca urmare a acestor ganduri... vin cu un sfat (deja foarte cunoscut, datorita lui Al Bundy): NU te insura! Daca te-ai insurat, nu face un copil! Daca ai facut un copil, macar nu face mai multi! Cel putin nu pana cand te-ai saturat de sex!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.