Sexul oral este una dintre cele mai minunate nastrusnicii la care s-a gandit omenirea de-a lungul secolelor.

Sexul oral este una dintre cele mai minunate nastrusnicii la care s-a gandit omenirea de-a lungul secolelor.

Cu fiecare prilej binecuvantez pe cel care l-a inventat alaturi de toate revistele pentru femei care le invata ca e bine, frumos si satisfacator sa ii faci sex oral prietenului.

Acest act presupune insa doua directii: cunnilingus si felatia. Cum se poate realiza un cunnilingus desavarsit? Citeste urmatoarea sexreteta de succes:

Sarutul este foarte important fiindca poate anticipa momentul sexului oral. Plimba-ti limba pe buzele ei, iar apoi sarut-o salbatic. Coboara treptat continuand seria de "pupici": pe gat, sani, ombilic.

Tachineaz-o!

Sarut-o pe coapse, pe abdomen, in zona genitala, apoi revino la zonele din vecinatate. Este important sa o faci sa isi doreasca limba ta in acea zona, sa initiezi o adevarata arta a pre-preludiului, adica a preludiului pentru sex oral.

Alterneaza sexul oral cu mangaierile - la inceput tandre, apoi din ce in ce mai intense.

In mod normal vom putea spune ca aici s-a sfarsit preludiul. In realitate, el poate fi reluat ori de cate ori vrei: penetreaz-o, apoi retrage-te si continua cu sex oral. Se va simti ca in al noualea cer!

Sexreteta de succesTom Degetel

Poti alterna sexul oral cu introducerea unui deget in vaginul ei, iar daca esti suficient de curajos, le poti face pe amandoua odata. Pregateste-te pentru orgasm multiplu!

Un alt fel de sex oral

Poti incerca sa ii vorbesti in timp ce faceti sex. Descrie in amanunt ce ai vrea sa ii faci, cum te simti si cum ai vrea sa reactioneze ea la mangaierile tale.

Entuziasmul la control!

Asa cum nici tie nu iti place ca ea sa isi tinutiasca ochii in tavan atunci cand faceti sex (si eventual sa mai caste din cand in cand intrebandu-te daca s-a terminat), la fel si ele au nevoie ca tu sa iti manifesti entuziasmul atunci cand esti in pat.

Citeste si:
Dilema sexului oral
Dilema sexului oral

Nu adormi cu capul intre picioarele ei si nu sta tacut atunci cand o mangai. Vorbeste-i, geme, spune-i ca o consideri sexy... se va simti intocmai si partida va fi una satisfacatoare pentru amandoi!

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.