Un sarut este un fascinant truc inventat de natura, menit sa initieze o foarte placuta cascada de emotii si sentimente. Un sarut poate aplana cele mai dure conflicte daca este corect "intrebuintat".

Arta sarutului reprezinta un subcapitol al seductiei, poate chiar cel mai important, cel putin din punct de vedere feminin. Pentru sexul frumos sarutul poate constitui uneori un act mai intim decat oricare altul. Asa s-ar explica legenda conform careia prostituatele nu saruta, iar femeile care fac sex de dragul satisfactiei, si nu din dragoste, nu inteleg importanta acestui act.

Femeile pun mare pret pe primul sarut. Isi vor aminti tot restul vietii primul sarut cu fiecare barbat pe care l-au iubit. Prin urmare si noi, barbatii, ar trebui sa tinem cont de importanta pe care ele o acorda acestui act.

Momentul primului sarut trebuie ales cu grija. Nu oriunde si nu oricum, iar, poate mai important decat primele doua, nu oricand! O femeie innebuneste de placere atunci cand sarutul se lasa asteptat: la prima intalnire, la a doua sau chiar la a treia. Cu cat este mai lunga asteptarea, cu atat mai intens va fi trait momentul cand in sfarsit se va intampla .

Odata trecuti de "prima data", majoritatea barbatilor tind sa neglijeze importanta sarutului. Mare greseala! Secretul sarutului este varietatea. Numai un adevarat amant stapaneste pe deplin arta sarutului. In vederea perfectionarii, trebuie sa retii urmatoarele:

Cea mai intima atingereVarietate: linge, musca, tachineaza, fii uneori dur, alteori tandru, niciodata la fel!

Detalii: Nu tine mainile intepenite pe fundul ei. Misca-le, imbratiseaza, mangaie.

Improvizeaza! Lasa-o sa conduca sarutul, iar apoi preia controlul. Nu te limita numai la buze! Saruta-i ochii, nasul, obrajii, etc.

Pasiunea: Nu adormi in timp ce o saruti! Daca tu te plictisesti, se va plictisi si ea!

Un sarut perfect poate aduce o femeie la orgasm. Sau, daca nu, macar o poate excita la maximum. Pare absurd. Nu este! Insa intr-o lume in care sexul este ridicat in slavi si 90% dintre cupluri habar nu au cum sa isi manifeste afectiunea (altfel decat prin sex), magia unui sarut sau a unei imbratisari a fost demult uitata.

A scrie pagini intregi despre tehnica unui sarut poate parea o initiativa puerila tocmai fiindca multi vor afirma "Fac sex oral in fiecare noapte si voi afirmati ca nu stiu cum sa sarut?". Da! Pentru ca un sarut adevarat poate fi mai satisfacator decat sexul de orice natura, insa numai daca i se acorda importanta binemeritata si, din nefericire, adeseori neglijata.

O prietena imi povestea ca s-a intalnit 4 luni cu actualul ei sot pana cand s-au sarutat prima data. "Era frustrant si ajunsesem sa visez noaptea ca ne sarutam. Cand s-a intamplat in sfarsit, a fost minunat, n-am sa uit niciodata. Si astazi acordam o importanta deosebita sarutului, iar viata noastra sexuala merge excelent si dupa 15 ani de casnicie."

Curiozitati despre sarut

Intr-o viata, o persoana petrece aproximativ 20,160 minute sarutandu-se.

Creierul nostru are neuroni speciali care ajuta la localizarea buzelor partenerei pe intuneric.

In Italia medievala doi oameni care se sarutau sau se imbratisau in public erau obligati sa se casatoareasca.

Cel mai lung sarut din lume a durat 31 de ore, 18 de minute si 33 de secunde . Pupaciosii au fost Andrea Sarti si Anna Chen.

Cel mai lung sarut "subacvatic": 2 minute si 18 secunde. Pupaciosii erau de origine japoneza.

Psihologii au ajuns la concluzia ca povestea "Frumoasa adormita", bazata pe mitul lui Pygmalion, are ca substrat faptul ca sexualitatea unei femei poate fi trezita numai prin sarut.

In Indiana este ilegal ca un barbat cu mustata sa sarute oamenii.

In Hartford, Connecticut este ilegal ca un barbat sa isi sarute sotia duminica.

In Cedar Rapids, Iowa, este o crima sa saruti un necunoscut!

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.