Se spune ca dragostea nu tine cont de varsta, greutate, inaltime, celebritate, bani samd. Totusi, "indragostitii" bogati semneaza contracte prenuptiale (sau, daca nu, se dau cu capul de peretii tribunalului doua luni mai tarziu), insala in luna de miere si cate si mai cate.

Nu, nu voi vorbi despre Moni si Iri. Nici macar nu voi aminti ca el e scund si durduliu iar ea este o adevarata zana, fara nicio aluzie la Andreea Marin. Pur intamplator e si bogat.

Nu pot sa nu observ totusi ca in ciuda sentimentelor nobile ce plutesc in lumea buna, sexul este cu atat mai mult, mai bun, mai variat (si nu ma refer la pozitii ci la persoane) cu cat contul din banca este mai gras.

Spre exemplu, nu m-am putut stapani sa rad atunci cand am citit ca dna Catherine Zeta Jones a semnat un contract prenuptial care spunea cam asa: de fiecare data cand nebunaticul Michael (Douglas) o insala, contul ei se mai ingrasa cu aproape doua milioane de dolari.

Ma intreb cate milioane a castigat dna Douglas de cand s-a maritat, mai ales ca Michael este cunoscut pentru escapadele sale amoroase. In plus, mai am o nelamurire: cu ce o mai incalzeste pe ea ca e bogata daca Mike tot a inselat-o? Cred ca e mai bine decat saraca si inselata...

Oricum ar sta lucrurile, un fapt ce cert: sexul, iubirea, minciunile in cuplu sunt cu atat mai ciudate cu cat exista mai multi bani si mai multa celebritate in ecuatie.

Nu cred ca este vorba de mediatizarea unui scandal sexual si nici despre placerea oamenilor de a barfi o vedeta. Cred ca in lumea celebritatilor este vesnic la moda "trendul Basic Instinct": cu cat ai mai mult, cu atat iti doresti sa arati tuturor ca poti controla totul.

Odata satui (cam pe la 15 anisori) de toate picanteriile pe care noi, muritorii, le savuram pe parcursul intregii vietii, vedetele incearca si altceva: sex in grup, droguri, destrabalare si sfarsesc devenind homosexuali (si lesbiene).

Daca ar fi vorba numai despre mediatizare, cum se face ca in tot blocul meu de 10 etaje nu exista nici picior de homosexual (mai putin nea Costache care are potential), in schimb la Hollywood, unul din trei oameni sunt homo, lesbi, sau macar bisexuali.

Citeste si:
Cum convingi o virgina... intarziata?
Cum convingi o virgina......

Dependenta de sex

Acelasi Michael Douglas a fost internat intr-o clinica de specialitate pentru a-si vindeca... dependenta de sex! Acum serios! Eu n-am auzit nicio femeie sa se planga de prea mult sex... nu pe plaiurile mioritice in orice caz. Prin urmare, as da faliment daca m-ar bate gandul sa incep o asemenea afacere in Romania. La noi, sexul se vinde, nu se vinde...ca!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.