Imi place sa imi imaginez ca misionarul este ca o inghetata (nu, nu am incurcat pozitiile). Daca ii schimbi topping-ul, se schimba intreg gustul. Daca variezi, pozitia misonarului poate deveni pozitia ta favorita.

De ce se numeste pozitia misionarului astfel?

Daca nume precum 69, doggy style te duc rapid cu gandul la anumite pozitii datorita asocierii vizuale, in ceea ce priveste misionarul lucrurile sunt ceva mai complicate. Cum de s-a gandit cineva sa investeasca o pozitie sexuala cu conotatii religioase?

Misionarii crestini nu au fost cei care au inventat aceasta pozitie, dar intr-adevar numele pozitiei are legatura cu acestia. Primele invataturi crestine spuneau ca femeile trebuie sa se subordoneze barbatilor chiar si in timpul sexului. Orice alta pozitie era considerata pacatoasa si nesanatoasa. In Antichitate, grecii, romanii, chinezii si japonezii asociau aceasta pozitie cu subordonarea femeii.

E drept, libertatea de miscare este oarecum ingradita pentru femei in pozitia misionarului, dar nimic nu este imposibil.

De ce ne place misionarul?

A spune ca pozitia ta preferata este cea a misionarului este ca si cum te-ai defini drept o persoana conformista, anosta, mediocra. Pozitia misionarului, desi extrem de usoara si comoda, prezinta o serie de avantaje care o recomanda oricarui cuplu oricat de experimentat ar fi. Penetrare usoara si adanca, intimitate crescuta, apropiere sunt doar cateva dintre cuvintele cheie care descriu pozitia clasica.

Pozitia misionarului reloaded
Trucuri

Constanta pozitiei misionarului o reprezinta faptul ca barbatul este deasupra. Variabila o constituie cunoscuta sau mai putin cunoscuta care se afla dedesupt. Pentru a gasi o rezolvare cat mai interesanta la aceasta ecuatie, trebuie variata pozitia trupului ei. Rezultatul este intotdeauna acelasi: orgasmul, dar satisfactia este cu atat mai mare cu cat tensiunea rezolvarii este mai puternica. Sa vedem ce variatii putem introduce!

Citeste si:
Cat costa un job nou?
Cat costa un job nou?

Picioare usor indoite

Este o pozitie destul de conformista: partenera are picioarele usor indoite si se sprijina cu talpile pe saltea. Pozitia este extrem de confortabila pentru amandoi, dar pentru tine satisfactia nu este extraordinara. In cazul ei lucrurile stau diferit. Data fiind presiunea ritmica aplicata de osul tau pubian asupra clitorisului ei si muntelui Venus, ea va termina mult mai usor. Pregateste-te pentru un final exploziv.

Picioarele sus

Indrum-o sa isi aseze picioarele pe umerii tai. Aceasta pozitie ofera o penetrare foarte profunda. Cu cat picioarele sunt ridicate mai mult, cu atat penetrarea este mai profunda. 1-0 pentru tine! Exista si o problema... Desi este extrem de stimulanta pentru tine, aceasta pozitie te poate conduce la un orgasm mult prea rapid. In plus, nu toate femeile o gasesc placuta. Data fiind penetrarea profunda, este posibil sa o doara mai degraba decat sa ii placa.

Citeste si:
De ce mimeaza?
De ce mimeaza?

Un avantaj important al acestei pozitii este stimularea colului uterin al femeii (situat in treimea superioara a vaginului) si a fornixului. Cunoscut si sub denumirea de cul-de-sac, fornixul este o zona din interiorul vaginului ce se dezvaluie curiosilor numai daca partenera este puternic excitata. In mod normal, fornixul se situeaza in spatele colului uterin. Pe masura ce excitatia creste, uterul se ridica, dezvaluind aceasta zona magica.

Genunchii la piept

Orice pozitie care ii permite ei sa isi apropie picioarele poate fi extrem de excitanta. Stiai ca o mare parte dintre femei prefera sa se masturbeze incordandu-si muschii coapselor? Tensiunea sexuala va fi mult mai mare si, in consecinta orgasmul ei va fi mai puternic. Nici tu nu esti dezavantajat: vaginul devine mai stramt in aceasta pozitie, ceea ce se traduce prin activitate mai intensa asupra penisului.

Citeste si:
Orgasmul, asa cum il simti
Orgasmul, asa cum il simti

Se poate incerca si pozitia... pe jumatate. Sugereaza-i sa isi indoaie un picior si sa il preseze de pieptul tau. Piciorul usor indoit ii va induce o presiune foarte placuta. Piciorul intins ii va oferi mai multa libertate de miscare, astfel incat isi poti roti soldurile dupa pofta inimii. Atentie mare, deoarece si in aceasta pozitie vaginul devine mult mai stramt.

In genunchi

Tu ingenunchezi in fata ei, iar ea isi aseaza fesele pe coapsele tale. Unghiul de penetrare este optim pentru satisfactia... ei.

Penetrarea in pozitia misionarului

Arta penetrarii consta in a raspunde schimbarilor dimensiuniii vaginului ei. La inceput este nevoie de miscari lente, iar din momentul in care excitatia creste si treimea superioara a vaginului se deschide, penetrarile profunde sunt recomandate. Alternarea miscarilor este si ea importanta. Penetrarile de suprafata vor stimula partea anterioara a vaginului, iar cele profunde vor atinge fornixul. Scoaterea penisului poate crea suspans, iar daca il introduci din nou presand labiile mici vei stimula indirect, dar sigur clitorisul. Pe masura ce orgasmul ei se apropie te va trage cat mai aproape de ea. Nu te impotrivi! Stii foarte bine ca inainte de orgasm, pare a fi disperata sa te aiba cat mai adanc, cat mai aproape. Aceasta este un fel de reactie naturala, oarecum animalica. Este o modalitate de a se asigura (inconstient) ca vei ejacula inauntru.

Citeste si:
7 mituri despre sex
7 mituri despre sex

Daca ascultati amandoi mesajele pe care le transmit trupurile voastre este imposibil sa nu aveti parte de experiente de neuitat. In plus, tine minte ca suntem oarecum "programati" sa avem orgasme simultane. Argumentul? In momentul in care ejaculezi, sperma este pompata o data la 0,8 secunde. In cazul ei, orgasmul se manifesta prin contractii ale muschilor vaginului o data la 0,8 secunde. Natura este incredibila!

Un articol de Alexandra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.