Peste cate obstacole trebuie sa treci pentru a ajunge acolo? Raspunsul? Prea multe...

In ziua de astazi, desi se presupune ca oamenii sunt mai deschisi la minte decat acum ceva timp, drumul spre patul unei femei este in continuare la fel de dificil precum cel al unui Fat Frumos prin padurea printesei adormite.

Acestea sunt cateva dintre cele mai frecvent intalnite "probe" peste care trebuie sa treaca un adevarat erou salvator:

Vrajtoarea cea rea

Daca ai sa o impresionezi pe mama ei, atunci ai o probabilitatea de reusita de 99%. Fetele au un mod de gandire foarte ciudat: "daca mama spune ca e bun, atunci inseamna ca e potrivit pentru mine". Prin urmare, fa tot posibilul sa o cuceresti pe "vrajotoarea cea rea si, cu siguranta, celelalte obstacole ti se vor parea "floare la ureche".

Balaurul cel mare - chiar ea

O femeie romantica din fire se va gandi si se va razgandi daca tu esti sau nu alesul ei, daca e moral sau imoral sa ajunga in pat cu tine din prima, sau a 13-a noapte. Face statistii si probabilitati... rezultatul? Iti plang de mila...

A fost odata...Balaurul cel mic - animalul ei de casa

Daca pisica sau cainele ei nu te plac, atunci ai dat de necaz. Mintea ei va functiona in ritm alert si cat ai clipi ea va ajunge la (evidenta) concluzie ca nu ai un suflet bun iar acesta este motivul pentru care nu te plac animalele ei.

Personaje adjuvante

Flori, bomboane, lumanari, muzica buna, sampanie, etc.

Tips and tricks

1. Bea un pahar de bere sau vin inainte de a pleca de la ea. Nu vei mai putea conduce in acesta stare! Prin urmare, va trebui sa dormi la ea. Pe canapea desigur... sau, cel putin, asa vei insista la inceput.

2. Daca stii ca are un animal de casa, cumpara o bucata de carne si "mituieste-l"!

3. Cumpara flori mamei si nu incerca sa pari ceva ce nu esti pentru ca isi va da seama imediat. Daca esti amuzant din fire, foloseste-te de acest avantaj. Daca dimpotriva, esti un tip serios, nu incerca sa faci glume haioase pentru ca rezultatul va fi un dezastru!

Citeste si:
Cum poti avea femeia visurilor langa tine
Cum poti avea femeia...

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.