M-ati intrebat cum sa ii dati de inteles prietenei ca va doriti sa va satisfaca oral. Mi-am luat carticelele despre sex, carnetelul de notite si am stans fetele la o cafea pentru a le intreba cum s-au lasat ele convinse.

Iata ce am aflat!

Pe gustul ei

Una dintre prietenele mele isi dorea foarte mult sa faca sex oral cu iubitul sau. Singura problema era ca ei nu ii placea gustul pe care il simtea atunci cand isi satsfacea prietenul in acest fel. Solutia pe care au gasit-o ei? Prezervativul...

Daca prietena ta are aceiasi problema, incercati pentru inceput sa faceti sex oral cu prezervativ. Nu este cel mai placut mod, dar... pofta vine mancand! Cu timpul si amica mea a renuntat la folosirea prezervativului, iar acum se amuza la gandul ca latexul si lubrifiantii au un gust mult mai neplacut.

Cu rabdarea treci marea

O alta prietena povestea ca ea s-a incapatanat sa nu faca sex oral pana cand nu s-a indragostit. Desi ea se infruptase din placerile oferite de cunnilingus, isi dorea foarte mult sa faca acest pas cu un barbat pe care sa il iubesca.

Si s-a indragostit... "Am fost ca ursul la miere", povestea ea. "La inceput m-am ferit si mi-a fost teama ca nu ma voi descurca, iar mai apoi nu mai voiam sa fac nimic altceva".

Este lesne de inteles ca unele femei considera sexul oral un contact mai intim decat sexul in sine. Prin urmare acorda o mare importanta acestui act si aleg sa nu "faca asa ceva cu toata lumea".

Daca nu ai o relatie bazata pe sentimente, sau daca tu insuti nu investesti multa dragoste in actul sexual, nu te astepta ca ea sa isi dea toata silinta!

Fituici pentru examenul ei oralFa primul pas!

E deja regula: fa sex oral si favoarea iti va fi inapoiata. Eu una, nu prea sunt de acord. Asa cum am mai spus, sexul oral nu se cere, se ofera... iar sugestia este si ea o cerere mascata. Daca o vei stimula oral numai din dorinta de a fi tu insuti satisfacut, atunci mai bine renunta!

Dovada ca metoda nu functioneaza intotdeauna este chiar povestirea de mai sus.

Zarurile au fost aruncate

Cea mai haioasa confesiune a fost acesta: "Imi doream foarte mult sa-i fac sex oral prietenului meu, dar imi era teama ca nu ma voi descurca sau ca nu imi va placea." Nimic deosebit pana aici... "La un moment dat, am luat hotararea mareata: mi-am chemat prietenele, am cerut sfaturi si indicatii si apoi mi-am sunat iubitul si l-am invitat la un joc de table. Miza? Daca eu pierdeam, ii faceam sex oral; iar daca as fi castigat, el trebuia sa ma satisfaca oral timp de o ora. Nu am mai apucat sa terminam primul joc pentru ca eram deja in pat."

Morala? Invita-ti prietena la o partida de table. Uneori este nevoie de un mic impuls, de o scuza ca ea sa accepte sa faca asa ceva fiindca unele femei considera ca este injositor, dar in realitate isi doresc sa faca sex oral.

Cel mai indicat este sa vorbesti deschis cu prietena ta. Incerca sa afli motivul pentru care ea refuza sa practice acest tip de sex fiindca numai identificand cauza vei putea gasi rezolvarea.

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.