Stim cu totii cum arata si am invatat deja care sunt "instructiunile de folosire", dar oare ce vom afla la o privire mai atenta in zona genitala feminina?

Pentru inceput, daca vom cobori privirea in aceasta directie vom vedea Muntele Venerei care se continua cu labiile mari si, spre interior cu cele mici. In mod normal lungimea primelor este de 7-10 cm, iar a labiilor mici de 3 cm.

Curiozitatile, insa, nu intarzie sa apara: la un trib din Africa, femeile hotentote isi lungesc nimfele prin masturbatie ajungand la dimensiuni considerabile (20 cm) si purtand numele de sortul hotentotelor, semn al frumusetii si al fertilitatii (e si acesta un criteriu de selectie, nu?).

Indiferent de dimensiuni, labiile adopostesc vestibulul vaginal, dar si formatiunile erectile (da, vorbim in continuare de femei): clitorisul si bulbii vestibulari. Clitorisul, unul dintre cele mai cunoscute si mai indragite organe feminine poate oferi un orgasm, atunci cand este stimulat, chiar si in absenta penetrarii. Bulbii vestibulari, mai putin populari decat fratele lor mai mare, clitorisul, sunt in realitate folositi destul de frecvent, intr-un mod foarte util si placut.

Vulva si vaginul

Cei doi bulbi sunt situati de o parte si de cealalta a vaginului si, datorita structurii lor buretoase, se pot umple cu sange. Astfel, atunci cand areolele se tensioneaza datorita acumularii sangvine, sub presiunea muschilor de aici, ei strang ca doua pernite active penisul erect.

Ajungem in final si la binecunoscutul vagin. Acesta inconjoara (in timpul actului sexual) penisul erect, intocmai ca o teaca (de unde si numele: vagina=teaca). Dimensiunile sale variaza foarte mult, media situandu-se la 8-10 cm, dar avand mare potential de adaptare datorita elasticitatii crescute a acestui organ.

La 3-4 cm de la intrarea in vagin, pe peretele din fata, se gaseste punctul G. Se zvoneste ca stimularea sa directa duce la orgasm instantaneu (ramane sa verificati daca este adevarat sau nu). Se pare ca punctul G este destul de usor de gasit pentru ca a fost descris ca o zona mai aspra, cu o textura total diferita fata de pielea din jur.

Acum ca ai aflat toate punctele ei slabe, poti incepe cautarea si punerea in practica; vei vedea ca dupa fapta urmeaza imediat si rasplata!

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.