Probabil ca ti-ai vazut deja prietena/sotia/amanta etc. ajungand pe culmile extazului si nu ai fost uimit. Apoi, dupa cateva minute atinge din nou pragul si stai si te gandesti: sunt tare! Dupa alte cateva minute, ea termina din nou si deja nu mai esti uimit, te uiti cu oarecare nedumerire amestecata cu invidie si te intrebi: eu de ce nu pot?

Oare numai femeile sunt binecuvantate cu aceasta capacitate de a termina de mai multe ori intr-o succesiune rapida? Ei bine, nu si nici nu este dificil sa devii un barbat multi-orgasmic. Nu necesita vreo operatie dificila si nici nu este o aberatie orientala.

Sa lamurim mai intai ce nu inseamna sa ai orgasm multiplu. Multi cred ca revenirea rapida in stare de functionare dupa ejaculare inseamna sa fii multi-orgasmic. Daca ar fi asa, tu nu ai mai iesi in castig, ci numai fiara nesatula ce imparte patul cu tine ar culege laurii. A fi multi-orgasmic inseamna sa ai mai multe orgasme fara a termina in maniera clasica. Ejacularea nu este necesar sa apara decat dupa ce deja va simtiti amandoi istoviti si decideti sa bateti un pic in retragere.

Ti-am starnit interesul? Atunci pregateste-te sa intri in competitie! In competitie cu prietena ta, bineinteles pentru a hotari care poate avea cele mai multe orgasme in cadrul unei singure partide. Acest concurs este special intrucat nu este o tombola, ci amandoi veti avea enorm de mult de castigat!

Orgasmul multiplu. Il pot avea si eu ?In primul rand, trebuie sa lasi toate ideile preconcepute la intrarea dormitorului, baii, liftului sau oricarui alt loc pe care il preferi. Cea mai incetatenita prejudecata privind orgasmul masculin este ca acesta survine in momentul erectiei. Asta este o aberatie probabil dictata de vreo feminista frustrata. Ejacularea si orgasmul se petrec intr-o succesiune atat de rapida incat sunt adeseori confundate intre ele. Capacitatea de a separa aceste doua evenimente este solutia pentru a avea orgasme multiple, iar cheia este muschiul pubococcygeal, cunoscut si sub denumirea de muschiul PC. La el trebuie lucrat putin, asa cum iti lucrezi la sala muschii, singura diferenta fiind aceea de locatie. Noi iti recomandam sa incerci metodele propuse in intimitatea unei bai.

In al doilea rand, trebuie sa exersezi, sa exersezi si sa tot exersezi. Muschiul PC este responsabil pentru contractiile pelvisului din timpul orgasmului si totodata, el te ajuta sa te abtii cand iti vine sa te usurezi. Muschiul poate fi lucrat la baie prin oprirea in mijlocul mictiunii. Este recomandat sa il lucrezi si atunci cand te masturbezi. Tot ce trebuie sa faci este sa te opresti atunci cand incep sa ti se contracte muschii si simti ca vei termina. Dupa cateva momente de relaxare ia-o de la capat de cate ori te tine.

Dupa ce ai invatat sa te controlezi poti experimenta pe/cu partenera. Nu dispera daca nu ti-a iesit din prima sau daca nu ti-a iesit deloc! Avand un muschi mai lucrat, iti garantam ca orgasmele tale vor fi mai puternice ca niciodata! Si nu numai ale tale...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.