O tanara care se pregatea sa devina mireasa a avut parte de o surpriza neplacuta cu o seara inaintea nuntii. Casey a primit un SMS anonim prin care i se prezentau diverse schimburi de mesaje dintre viitorul sau sot si cea cu care o insela. Femeia a decis sa ia atitudine si ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai fericita zi din viata ei s-a transformat intr-o lectie pentru barbatul infidel.

Casey credea despre Alex, cel cu care era impreuna de sase ani, ca este perfect. Cu o seara inainte de nunta, tanara a primit de la un numar necunoscut diverse capturi de ecran cu mesaje trimise de barbat unei alte femei, noteaza Bored Panda.

Impreuna cu aceste capturi a venit si intrebarea "Eu nu m-as casatori cu el. Tu ai face-o?". Inconjurata de prietenele ei, Casey nu a stiut initial cum sa reactioneze, mai ales ca dovezile infidelitatii erau concludente si contineau si selfie-uri ale celor doi amanti. Se pare ca legatura dintre ei era una veche.

Aceasta a completat: "Fiecare cuvant era ca un pumnal in inima mea si nunta era doar la cateva ore distanta. Cum as fi putut anula cand totul era platit, toata lumea venise de la distanta?".

Viitoarea mireasa a decis ca nunta sa continue, dar cu ceva modificari. A doua zi, ea a pasit spre altar si cand a venit momentul sa citeasca juramintele, a ales sa citeasca schimbul de mesaje dintre mire si amanta. Aceasta i-a anuntat pe invitati ca nu se va face nicio nunta in aceea zi, explicand ca Alex nu era cine credea ca este. Printre mesajele rostite au fost:

„Weekendul acesta. Tu si eu. Ne vedem. Arata-mi ce ai tu mai bun”, „Corpul tau este incredibil. Si stii cum sa-l folosesti. Mi-as dori ca prietena mea sa fie macar pe jumatate atat de talentata ca tine” sau „Mi-e foarte dor de tine. Ma gandesc numai la tine. Nu am mai avut o astfel de conexiune cu nimeni”.

Mirele a ramas fara replica si a iesit din biserica. Casey a completat celor din biserica faptul ca "va iubesc pe toti cei de aici si pe cat de oribil este, ma bucur ca sunteti astazi aici. Nu o sa fie nicio receptie de nunta, dar in schimb o sa sarbatorim sinceritatea, gasirea dragostei adevarate si cum este sa iti urmezi inima, chiar si cand doare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.