Exista 52 de metode pentru a flirta.

Ai reusit in cele din urma sa obtii o intalnire cu tipa sexy care te-a tot ignorat. Acum ca ai trecut peste ce a fost mai greu, cat de departe poate fi cea de-a doua intalnire? Stabiliti contactul vizual, va zambiti subtil, va atingeti "accidental" si totul se rezolva. Din nefericire insa, uneori socoteala de acasa sa nu se potriveste cu cea din targ. Cand esti mai sigur ca stii totul despre flirt, sunt sanse sa descoperi pe cineva care sa iti demonstreze contrariul...

Adevarul despre flirt:

1. Studiile arata ca persoanele care flirteaza si sunt bine dispuse au mai multe globule albe, ceea ce inseamna un sistem imunitar puternic si lipsa problemelor de sanatate.

2. Flirtul este universal. O mulatra si o chinezoiaca aparent nu au prea multe in comun, insa cand vine vorba despre flirt, ambele reactioneaza in moduri asemanatoare: zambesc, recurg la anumite gesturi care "vorbesc" in locul cuvintelor, au mai multa grija de aspectul lor etc.

3. Uneori, limbajul trupului nu este corect interpretat. Studiile au aratat ca multi dintre barbati au tendinta sa confunde apropierile fizice amicale cu gesturi tandre, legate de atractie.

4. In ideea ca primul pas al flirtului este stabilirea si mentinerea contactului vizual, unele persoane exagereaza din acest punct de vedere si obtin contrariul reactiilor pozitive pe care le anticipeaza.

5. Conform studiilor de specialitate, exista 52 de metode folosite de oameni pentru a flirta. Dintre acestea, rasucirea suvitelor de par este cea mai uzuala.

6. Telefoanele mobile sunt esentiale in jocul atractiei. S-a demonstrat ca jumatate dintre utilizatorii de terminale mobile au pregatite diverse tipuri de mesaje, pentru a mentine contactul cu persoana iubita in cazul in care se afla la mare distanta de ea.

7. A fi curtenitor, excesiv de galant si previzibil sunt cateva dintre "calitatile" depunctate in timpul flirtului (valabil mai mult pentru partenerii cu varste care nu depasesc 30 de ani).

Citeste si:
Construcție rezistentă: care sunt top 3 materiale folosite?
Construcție rezistentă: care...

8. Oamenii flirteaza la orice ora, in orice zi. 62% dintre soferi flirteaza in timp ce conduc, iar 31% dintre aceste demersuri se dovedesc a fi pozitive, rezultand cu intalniri romantice.

9. Nu este necesar ca flirtul sa se desfasoare intre partenerii care dialogheaza direct. 40% dintre persoanele care cauta dragostea online, spun ca nu au nicio problema in a flirta prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

10. In unele locuri flirtul este ilegal. In New York, un barbat ar risca sa fie amendat cu 25 $ daca priveste insistent o femeie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.