Indragostitii stiu ce trebuie sa faca de ziua lor. Cum vor sarbatori insa neindragostitii?

Daca tot am adoptat Valentine's Day, am fi putut inventa macar o sarbatoare menita sa contracareze orecum "boom-ul" inimioarelor care planeaza in aceasta perioada si asupra celor care nu au cui sa le daruiasca... Probabil ca barbatii singuri ar vota acum mai mult ca oricand pentru oficializarea "Zilei Burlacului"...

Desi singuraticii vor stramba putin din nas cand vor vedea in jur o multime de cupluri, pot gasi alinare chiar in statutul lor afectiv: a fi singur nu reprezinta intotdeauna un dezavantaj. In utima instanta singuratate = libertate si pornind de la aceasta ecuatie, propunem cateva sugestii "neindragostitilor", pentru a trece cu bine peste Valentine's Day.

1. Organizeaza o petrecere in cinstea tuturor prietenilor tai "necuplati" si simtiti-va liberi sa va distrati asa cum vreti. Pana la urma, este un context potrivit pentru a cunoaste o femeie (sau mai multe) care ti-ar putea fi pe plac... Si toate acestea fara a fi nevoit sa dai explicatii partenerei de cuplu in privinta unor aspecte pe care ea le-ar considera inadecvate.

2. Daca lumea cumpara inimioare si fursecuri pentru "Valentini" in aceasta perioada, tu iesi in oras si cumpara cateva lucruri pentru tine. Terapia prin shopping se poate dovedi chiar eficienta atunci cand iti propui sa ignori anumite detalii care te indispun. Eventual mergi insotit de unul dintre prietenii tai sau de una sau doua amice, care te-ar putea ajuta cu sugestii.

3. Mergi in excursie si viziteaza cateva locuri mai speciale din tara, de unde poti colectiona diverse suveniruri. Important este ca daca ajungi sa te plictisesti, macar sa te plictisesti facand... ceva. Spre deosebire de femei, barbatii trec mai rar prin depresia pre / post Valentine's Day, de aceea iti va fi mai usor sa gasesti activitati care sa iti ocupe timpul pe care l-ai putea petrece gandindu-te ca nu ai o partenera stabila.

4. Invita-ti o amica la cina sau la film. Pentru a iesi cu o femeie in oras, nu trebuie sa fiti neaparat parteneri de cuplu. Daca va cunoasteti destul de bine, veti sti amandoi ca o intalnire de acest gen chiar de Ziua Indragostitilor nu ar fi interpretata altfel decat este...

Citeste si:
Nosfe ar fi împlinit astăzi 38 de ani. Soția lui, gest suprem de...
Nosfe ar fi împlinit astăzi...

5. In ultima instanta, trimite-ti cadouri singur si apoi despacheteaza-le de fata cu alte persoane care s-ar putea intreba cine este norocoasa careia i-ai picat cu tronc. Indiferent de ce ai face, este important sa iti pastrezi simtul umorului si sa iti ocupi timpul cu activitati utile.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.