Sex-appeal-ul este foarte important, chiar daca timpul trece si toate par sa ramana bune si frumoase intre tine si partenera ta.

E posibil ca femeile sa fie mai tolerante decat barbatii in ceea ce priveste aspectul fizic imperfect al partenerului lor de viata. Asta nu inseamna ca trebuie sa te imprietenesti prea mult cu fotoliul si snack-urile, pentru ca unei femei nu i-ar displacea sa se poata bucura oricand de calitatile fizice pe care le-a admirat la inceputul relatiei cu tine.

Sex-appeal-ul este foarte important, chiar daca timpul trece si toate par sa ramana bune si frumoase intre voi. Daca ai impresia ca ea te va iubi mereu indiferent de felul in care arati, mai gandeste-te odata... Nu trebuie sa consideri ca sentimentele ei ti se cuvin! Dragostea adevarata este intr-adevar neconditionata, dar in masura in care totul ramane in sfera bunului simt si a preocuparii partenerilor pentru intretinerea vietii care ii multumeste, fie ea de ordin material sau spiritual.

Ar fi cazul sa fii empatic si sa te intrebi ce ai face daca partenera ta si-ar neglija aspectul fizic. Aproape ca te ingrozesti gandindu-te la asta... Prin urmare, daca ai pretentia ca ea sa fie supla si cocheta, ofera-i aceeasi satisfactie in schimb. Nu aluneca insa spre extrema opusa: nicio femeie nu isi doreste alaturi un barbat care sa petreaca in oglinda mai mult timp decat ea, folosind o gama larga de produse pentru ingrijirea corporala.

5 nonstimulente sexuale pentru partenera ta:

1. ‚Sani' masculini

Pieptul este una dintre principalele zone de interes vizual al femeii care te priveste dezbracat. Ar fi culmea ca atunci cand se intampla asta, in loc sa te admire, i-ar veni sa te intrebe daca ai nevoie sa iti imprumute sutienul ei... O metoda eficienta este antrenamentul la sala de forta.

2. Par in exces

Femeile sunt mult mai avantajate din acest punct de vedere. Pentru ele exista o multime de metode pentru d/epilare. Si in privinta parului pubian, pot apela la diverse trucuri: fie il indeparteaza complet, fie partial, pastrandu-l cu un anumit design: inimioara, triunghi, dreptunghi etc. In principiu, un barbat ar recurge cu greu la asemenea metode, insa in ultimul timp exista destui curioasi care au aflat ca aparatul depilator nu face rau nimanui. In cantitati mici, parul corporal masculin ‚da bine', insa celor care sufera de pilozitate excesiva le este recomandata depilarea completa, cel putin in zona pubiana. Nu sunt multe femei care prefera blow job-urile cu... accesorii!

3. Burta consumatorului de bere

Exista femei care nu au neaparat o problema cu burta partenerului lor... o tolereaza si gata. Acestea fiind exceptiile, in realitate niciunei femei nu i-ar placea sa nu te poata saruta, de exemplu, pentru ca nu are loc de burta ta. Orice ai face, scapa de burta, mai cu seama ca zona abdominala este prima expusa ingrasarii si totodata cea care ocupa o buna parte din campul vizual al femeii care te priveste. Nu este necesar sa ai un abdomen de fier, insa iti poti tempera cu succes tentatia pentru consumul alimentar excesiv, daca ai permanent in vedere acest lucru. O metoda eficienta este sa faci zilnic cateva exercitii pentru abdomen: la inceput cate 20 dimineata si seara, pentru ca pe parcurs sa cresti numarul lor. In rest, bea mai putina bere!

4. Dantura neingrijita

Un lucru cu adevarat neplacut este sa saruti pe cineva care pare sa nu isi curete dantura prea des. Dintii cu aspect neingrijit te vor face sa pierzi interesul unei femei mult mai mult decat crezi. Daca ai impresia ca poti starni reactii placute afisand zambete cu ‚carente', te inseli. In cazul in care ai probleme de igiena bucala, nu ezita sa apelezi la periajul zilnic si la interventii medicale pentru repararea si albirea danturii. Chiar daca ar trebui poate sa investesi mai multi bani pentru un zambet curat, gandeste-te ca pana la urma este o investitie in plus pentru viata sexuala, care oricum nu este gratuita.

5. Umeri lasati

Forma umerilor determina in ce masura aspectul tau de mascul feroce are impact asupra sexului slab. Spatele trapezoidal face intotdeauna furori cand vine vorba de atractia dintre sexe, iar umerii lasati nu reusesc decat sa scada drastic din sex-appeal. Cei bine definiti sunt si o dovada de forta, ceea ce ar face o femeie sa se considere in siguranta langa tine. In cazul in care ai umerii lasati, poti rezolva problema destul de usor la sala de forta. Cum umerii sunt ultimul loc unde se depune grasimea, ei sunt cel mai usor de modelat prin exercii fizice. Pana vei reusi sa le definesti forma, poarta haine cu dungi verticale si evita tricourile fara maneci.

Nimeni nu a spus ca frumusetea fizica nu presupune efort. Insa organizarea din acest punct de vedere poate face minuni in cazul multora dintre noi. Se stie ca adesea oamenii evalueaza in primul rand aspectul fizic, imaginea fiind catalizatorul care ne determina sa fim interesati si mai mult de anumite persoane. Pana la urma, modul in care ne afisam tinuta ne reprezinta si transmite semnale despre stilul nostru de viata.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.