De ce nu mai ai chef sa faci sex?

La inceputul unei relatii, hormonii sunt intr-o continua exaltare, insa odata cu trecerea timpului rutina stinge treptat "focul de artificii". De ce nu mai ai chef sa faci sex?

Tu pleci dimineata, ea se intoarce seara tarziu, cand tu deja dormi. Stresul, activitatile individuale, responsabilitatile familiale, toate contribuie la "lezarea" relatiei.

Cine are dreptate?

Fiecare arunca vina pe celalalt. E drept ca in cuplu partenerii isi pastreaza doza de egoism, dar nu e cazul sa exagerezi. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, asa ca incercati sa gasiti solutii impreuna pentru depasirea momentelor de plafonare.

Cine e de vina?Tu ai chef cand ea nu are si invers

Sincronizarea, bat-o vina! Decalajul temporal chiar este un factor decisiv pentru functionarea cuplului. Ceea ce v-ar putea scoate din impas ar fi un moment "neutru": daca tu ai chef sa faceti sex dimineata, iar ea prefera seara, ar fi ideal sa luati pranzul impreuna…

Ambianta nepotrivita

Daca nu puteti da fuga la munte, incercati sa mergeti intr-un loc placut si incitant. Nu trebuie neaparat sa parasiti orasul. Fie ca ramaneti peste noapte la prieteni, fie ca optati pentru camera unui hotel, daca va face sa va simtiti bine, merita incercat.

Mai multa organizare

Multor femei nu le place sa fie luate prin surprindere cand vine vorba despre momentele intime. Gandindu-te numai la cat timp petrec in oglinda pentru orice fleac, intelegi... Uneori planurile atent calculate ar putea functiona mult mai bine decat improvizatiile. Eventual noteaza-ti intalnirile romantice intr-o agenda, ca pe orice alt eveniment important.

Spontaneitate

E posibil ca de multe ori sa nu gasesti un moment oportun pentru intimitate. De aceea, ea nu se va supara daca o trezesti in cel mai dulce mod cu putinta, cu o ora mai devreme. Poate fi foarte placut si constructiv sa-ti incepi ziua cu o partida de sex.

Citeste si:
Pauza in relatie = despartire?
Pauza in relatie = despartire?

Creativitate

Daca partenera ta ar sti cum sa procedeze, totul ar trebui sa fie ok. Poate aborda metode noi aducandu-si aminte de inceputul relatiei voastre. Magazinele de lenjerie intima si sex-shop-urile sunt deschise zilnic…

Evitarea rutinei

Alegeti o zi a saptamanii pe care sa o petreceti impreuna. Comunicati, redescoperiti-va zonele erogene, puneti in practica fanteziile voastre sexuale. Daca exista in primul rand vointa, exista si sanse pentru relatia de cuplu.

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.