Stresul imprevizibilului primei intalniri cu un potential partener de cuplu, te impiedica uneori sa savurezi momentele placute.

Prima intalnire cu cineva despre care nu stii prea multe este, in principiu, o combinatie incitanta de imprevizibil si curiozitate. Ambii parteneri isi dezvolta un orizont de asteptare, in functie de care tind sa actioneze, cautand in persoana celuilalt elemente care sa il confirme/completeze in mod echilibrat. Este jocul semnalelor verbale si nonverbale si al descoperirii permanente.

Din ciclul marilor sperante feminine, ea isi doreste cel putin 4 lucruri la prima intalnire cu tine:

Asteptarile ei la prima intalnire cu tine1. Sa ai un plan al "jocului"

Cele mai multe femei urasc intrebarile "Ce vrei sa faci? / Unde vrei sa mergi?" la prima intalnire. Inainte de a va vedea, fa-ti "tema" si gandeste-te la cateva modalitati de petrecere a timpul, pastrand ideile pentru momentul oportun. Nu e nimic rau in a-ti intreba partenera ce-si doreste, dar nu o lasa sa creada ca era rolul ei sa se gandeasca la toate detaliile. Cel mai bine este sa comparati sugestiile si sa gasiti alternative.

2. Sa confirmi intalnirea si nu te razgandesti in ultimul moment

Daca ati vorbit luni si ati stabilit ca vineri ar fi o idee buna sa va vedeti, sun-o joi si stabileste exact unde, cand, cum... Lipsa atentiei pentru detalii este cea mai mare greseala pe care o poti face, pentru ca denota dezinteres din mai multe puncte de vedere. Tine, in fond, de bun simt si nu in ultimul rand de inteligenta sa fii onest si atent cu persoana careia ii sugerezi ca te intereseaza. Pe de alta parte, daca intervine ceva inopinat in planurile tale, sun-o si explica-i despre ce este vorba. Fara SMS, MMS, e-mail, fax sau alte gadgeturi haioase... Un simplu telefon le rezolva pe toate.

3. Sa fii gentil

Detalii ca: salutul politicos, sustinerea scaunului, pentru ca ea sa se aseze, deschiderea portierei / usii... par clisee astazi, insa in mintea femeilor ele cantaresc mai mult decat ti-ai imagina, pentru ca le fac sa se simta apreciate. Din nou, daca femeia de langa tine chiar te intereseaza, este clar ca iti ofera si motive pentru asta, asa ca nu te costa nimic sa fii atent la detalii.

Citeste si:
Cum sa o impresionezi la intalnire
Cum sa o impresionezi la...

4. Sa ii ceri sa va revedeti

Aici, lucrurile depind de ea, asa cum depind si de tine. Daca intalnirea ti-a fost pe plac, vei cauta cu siguranta oportunitatea de a repeta totul. Daca nu o faci, acesta este un indiciu evident pentru ea si nu ar trebui sa te copleseasca cu mesaje sau apeluri. La fel de bine, tu ai putea sa o cauti, iar ea sa ramana de negasit cateva zile, dupa care sa te surprinda cu un apel. E unul dintre trucurile preferate ale multor femei, pentru a vedea in ce masura esti interesat.

Foto: skins.be

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.