Articolul de saptamana trecuta incarcat de o doza considerabila de misoginism ne-a intrigat si a provocat mari discutii in redactie. Asa ca noi, fetele, am hotarat sa facem o lista cu cele mai frecvente lucruri cu care ne scot din minti barbatii

Insiruirea rezultata s-a intins pe muuulte pagini, dar din pricina caracterelor limitate din acest articol, dar si din fair-play fata de barbati, vom prezenta numai primele zece cele mai enervante chestii pe care le fac acestia:

1. Toanele. Spuneti ca noi va scoatem din minti cu schimbarile noastre de dispozitie, cu isteria si depresia sindromului premenstrual. V-ati privit insa in oglinda in ultimul timp? Sunteti schimbatori ca apa curgatoare. Catodata vreti sa fiti singuri, alteori innebuniti daca va lasam doua minute in fata televizorului. Uneori aveti chef de sex dimineata, alteori spuneti ca suntem nebune daca ne-am trezit mai devreme pentru o "partida de inviorare". Cine va mai intelege?

2. Gelozie vs ochi in toate directiile. Daca noi ridicam genele sfioase catre vreun reprezentant al sexului puternic, sariti ca arsi ca facem ochi dulci oricarui purtator de penis. Si tot voi (!?) sariti la fel atunci cand noi va rugam sa nu va mai holbati atat de insistent la rotunjimile unei fuste scurte sau a unei bluze decoltate ale carei purtatoare nu suntem noi!

3. Meciurile de fotbal si baschet, Formula 1, Shakira, berea cu baietii la care se strecoara si fete, dar nu prietenele oficiale (ca nu e cool), dragostea pentru rabla de masina (mult mai mare decat dragostea pentru noi) samd

Replica feminina4. Modul in care ne caractezizati formele: celulitoase, vergeturoase, adipoase, etc. NOI avem voie sa spunem ca suntem grase si urate! VOI niciodata!

5. Tendinta de a ne contrazice: daca X a fost magar si mi-a pus mana pe fund, daca Y m-a vorbit de rau, daca nenorocita de la contabilitate a zis ca sunt grasa, atunci am dreptul sa ma plang, iar tu nu ai voie sa le iei apararea!

6. Misoginismul. Fara comentarii la acest punct, va pricepeti voi prea bine la asta!

7. Minciuna: "N-am fost la bere, am lucrat pana tarziu", "Nu m-am uitat dupa Xuteasca, mi-a aparut doar in campul vizual", "Te iubesc mult, nu vreau sa te pierd niciodata" (ultima propozitie fiind urmata a doua zi de despartire).

8. Superioritatea. "Eu sunt barbat, eu sunt cocos, eu port pantalonii" etc. Serios? Dar vorba aceea cu barbatul-cap si femeia-gat o cunoasteti? Nu cerem sa fim superioare, ci egale. Daca tu ai un job mai bun, sau promovezi mai repede, sau ai castigat la loterie, nu inseamna ca esti mai bun. Toate indatoririle pe care le ai tu, le avem si noi... numai ca noi facem si copii, gatim si strangem dupa tine! Nu vrei sa facem schimb?

9. Frica de angajamente. Ai senzatia ca verighta este echivalenta cu lesa reglabila? Sau daca ne mutam impreuna o sa-ti fac program de existenta? Ce inseamna aceasta libertate de care va tineti cu dintii? Termenul nu ne este clar, va rugam sa ne lamuriti!

10. "Barbatii sunt porci (hehehe) si femeile sunt... usuratice". Voi considerati ca este barbatesc sa iti insusesti caracteristica de porc. Automat, odata cu recunoasterea originilor, femeile devin... usuratice! Ar fi timpul sa aflati ca este posibil ca toti barbatii sa fie porci, dar va spunem cu siguranta ca nu toate femeile sunt usuratice!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.