Micile detalii sunt cele care fac diferenta.

Iata cateva metode testate prin care ii poti arata iubitei cat de mult tii la ea.

1. Te iubesc

Lasa-i un post it in portofel in care sa ii reamintesti cat de mult tii la ea sau lipeste-l pe oglinda de la baie, astfel incat sa isi inceapa dimineata cu surasul pe buze. Sun-o ca sa ii spui ca o iubesti si apoi spune-i la revedere.

2. Florile

Florile sunt cel mai adesea folosite abuzive la ocazii festive sau pentru a primi iertarea. Ofera-i flori chiar daca este o zi obisnuita. Mai mult, i le poti trimite la birou. Va fi si mai incantata, intrucat colegele ei vor afla cat de iubita este ea.

Gesturi romantice3. Iubire publica

Cele mai multe femei se plang ca iubitul isi manifesta sentimentele si dorinta doar atunci cand nimeni nu mai este in preajma. Fii tandru, atent chiar si atunci cand sunteti inconjurati de cunostinte.

4. Cina romantica

Daca ai talente ascunse, pregateste chiar tu cina si cu siguranta o vei impresiona. Poti de asemenea sa o inviti la un restaurant scump. Se va simti speciala si va se va pregati ore in sir pentru momentul intalnirii. Va arata minunat si tu vei fi singurul beneficiar al multumirilor ei.

Puteti de asemenea sa gatiti impreuna. Rezultatul nu mai conteaza, ci distractia din timpul gatitului.

5. Atingerea

Barbatii se bazeaza foarte mult pe simtul vazului, pe cand femeile adora sa le fie incantate toate simturile. O atingere usoara, un pupic inocent pe frunte, pe nas, pe ochi, pe barbie o va naluci. Joaca-te cu parul ei sau aranjeaza-i suvita care pare a nu sta la locul ei, profitand de ocazie sa ii mangai usor fata si sa o privesti in ochi.

6. Masaj

Cand a fost ultima data cand i-ai facut masaj de bunavoie? Nu mai tii minte? Rasfat-o timp de cateva zeci de minute atingandu-i fiecare particica de piele. Nu se stie cat de mult veti rezista pana cand va trebui sa intrerupeti "tratamentul" pentru a va dedica unor lucruri mai serioase...

Multi barbati se tem ca a fi romantic inseamna a fi vulnerabil. Din contra, a avea curajul sa iti arati sentimentele te face cu adevarat puternic. Jocul cu indiferenta isi are si el meritele, dar de multe ori partenera ta are nevoie de stabilitate pe plan sentimental, are nevoie sa se simta iubita.

Citeste si:
Cele mai bune pozitii in care ea conduce
Cele mai bune pozitii in care...

Un articol de Paul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.