Dar te fulgera!

Nu este o secret de stat ca femeile, dar cel mai des barbatii, mai calca din cand in cand stramb. De cele mai multe ori scapam basma curata. Insa ulciorul nu merge de multe ori la apa... asa se explica faptul ca atunci cand ea afla de una, afla de toate... si sa vezi atunci tornada!

Rezultatul nu este de cele mai multe ori despartirea ci mai des "revizuirea atitudinii" fata de tine: "Vei avea ce meriti, o sa vezi cum ma voi schimba! S-a terminat cu iubita inocenta si dragastoasa!"

Razbunarea scorpiei

Ce face femeia inselata? Insala la randul ei! Iar daca e mult prea indragostita va da numai impresia ca inseala. Trebuie sa intri la banuieli numai atunci cand nu observi consecintele greselii tale. Daca brusc incepe sa iasa cu fetele prea des si primeste telefoane dubioase in miez de noapte, nu-ti face probleme! Este doar Alina, colega ei, care si-a pus ceasul sa sune la miezul noptii pentru a-i da un telefon la care ea sa raspunda pentru ca apoi sa-ti spuna tie ca a fost greseala.

In schimb, daca nu da semne post-inselat, inseamna ca razbunarea ei este apriga si ca si-a gasit pe cineva care sa ii acorde atentia pe care tu i-o refuzi. Fereste-te de femeia care nu se supara niciodata.

Intre doua nu te ploua!Si femeile insala

Dar sunt mult mai discrete si mai bine organizate in minciuna lor... ceea ce face inselatul mai grav si mai trist. Una e sa te culci cu altcineva dub impulsul momentului, aspru biciuit de hormoni si de abstinenta (sau macar impins de curiozitate) si altceva e sa inseli premeditat.

Ele o fac pentru ca planifica, pentru ca se plictisesc de ceea ce au si sunt dornice sa vada ce se gaseste si in alti pantaloni. Nu au o aventura de o noapte, ci o relatie pe ascuns... ceea ce e mult mai rau decat micile nosatre greseli.

Pazeste-ti spatele!

Daca i-ai calcat pe coada orgoliului atunci fereste-ti spatele. Va fi pe urmele tale si va afla (eventual inaintea ta) unde vei fi la ora "x", cu cine si de ce. Daca te suna sa te intrebe unde esti, n-o minti! Fiindca este la doua strazi distanta asteptand ca tu sa iesi.

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.