S-a tot vorbit despre diferenta de varsta intre doi parteneri. Deja m-am obisnuit cu poza lui Iri sau cea a Monicai pe prima pagina a ziarelor. Ma intreb totusi, care are fi fost reactia celor din jur (si nu numai) daca Moni ar fi avut 50 de ani iar Iri 20?

S-a tot vorbit despre diferenta de varsta intre doi parteneri. Deja m-am obisnuit cu poza lui Iri sau cea a Monicai pe prima pagina a ziarelor. Ma intreb totusi, care are fi fost reactia celor din jur (si nu numai) daca Moni ar fi avut 50 de ani iar Iri 20?

Desigur, femeia din povestea noastra, sa-i spunem... Irina, nu ar arata ca majoritatea doamnelor ajunse la respectabila varsta de 50 de ani.

Imi vine in minte imaginea profesoarei mele de sport din liceu care, desi atinsa putin pe ici pe colo cu cate un rid de expresie, isi purta cei nu mai putin de 46 de ani cu o asemenea splendoare incat noi, baietii, aveam erectie instant atunci cand ii simteam prezenta.

Sunt unele femei care arata si la 50 de ani mai bine decat altele la 20! Cum ai putea sa-i condamni pe tinerii care le aleg pe acestea? Sunt frumoase, sunt trecute prin viata si nu mai au chef de toate nazbatiile pe care le pretind tinerelele de la noi.. si. ah, Doamne! au atat de multa energie sexuala in ele de parca s-ar hrani din asta!

Relatia cu o femeie mai in varstaNu tipa si nici nu se scandalizeaza atunci cand nu iti asezi pantofii la locul lor si sosetele mai stiu eu unde... de ce? Pentru ca in urma unei vieti traite alaturi de unul, doi, zece barbati, a invatat sa aprecieze altele mai importante.

Spre exemplu, ce conteaza daca speli sau nu vasele cat timp nu bei pana dai in ciroza si ai auzit ca exista ceva in lumea aceasta care se numeste preludiu? Acum serios!? Ar prefera sa spal vasele?

Ma gandesc cu pofta la Irina despre care scriu, cum nu pretinde sa o tin in brate toata noaptea dupa ce facem sex fiindca, a aflat si ea, e mult mai comod sa doarma fiecare pe jumatatea lui de pat, mai ales pe caldurile acestea. Cui ii mai pasa ca e romantic sa dormim imbratisati cand curg transpiratiile pe mine si simt ca imi las jumatate din piele lipita de ea atunci cand (cu obraznicie) schimb pozitia.

Cred ca femeile ce ating un anumit grad de maturitate sunt mult mai interesante, mai placut si mai usor de tinut prin preajma si sincer... nu-mi doresc decat o asemenea femeie care sa ma foloseasca, sa vrea sa isi retraiasca tineretea alaturi de mine, si da! sa profite de vigoarea anisorilor mei! Voi reusi sa trec peste sentimentul ca sunt doar un obiect sexual pentru ea si ca nu are sentimente reale pentru mine, ca nu vrea sa ma ia taras grabis catre altar si ca (Slava Domnului!) a realizat ca prezervativul este tare incomod si a gasit alte metode de protectie (pe care nu le cunosc si nu ma intereseaza).

Singura problema este ca asemenea splendoare de femeie care sa arate ca Moni la 20 de ani si sa se poarte ca Iri la 50, mai rar gasesti... Totusi, se poate! Eu inca o mai caut! Daca nu acum, atunci cand?

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.