Care sunt propozitiile pe care ar trebui sa le rostesti de fata cu partenera ta si care nu? Invata sa eviti "perlele" si sa aplanezi conflictele printr doar cateva cuvinte!

Asa da!

Te iubesc

Poate ca nu te cuprinde euforia si tandretea in fiecare secunda pe care o petreci cu ea, dar este bine sa dai impresia ca asa se intampla! Te vei putea uita linistit la meciul de fotbal daca inainte sa te trantesti pe canapea o vei ciupi de fund si ii vei spune ca o iubesti. Va fi suficient de placut surprinsa incat sa taca pe tot parcursul celor 90 de minute (plus pauza!).

Vreau sa facem copii

Aceasta propozitie face parte din categoria celor care nu trebuie rostite decat in cazul in care chiar crezi ce spui! Fiindca in urmatoarele 24 de ore printesa ta va arde toate prezervativele si va arunca pastila cu pastila anticonceptionalele. Daca nu vrei sa fii tatic, nu aduce vorba de asa ceva. Daca totusi iti doresti copii in urmatoarele 9 luni, atunci ea va fi in extaz atunci cand te va auzi spunand propozitia mai sus mentionata.

Arati foarte bine in acesta seara

In aceasta situatie, nu trebuie sa crezi ce spui. E bine sa rostesti de cate ori iti aduci aminte aceste cuvinte. Pentru ca ea nu se va satura niciodata, iar de fiecare data dragostea ei pentru tine va creste cu cateva procente.

O faci din vorbe?Asa nu!

Esti exact ca mama ta!

In traducere libera acesta inseamna ca "Ai gura mare, esti pisaloaga si ai imbatranit". NU ii va pica foarte bine sa fie asemanata cu mama sa in conditiile in care stie exact ce parere ai tu despre aceasta.

Cineva a inceput sa devina mai rotunjoara!

Cine?! Ea?! Esti nebun? Nu stii ca a mancat doar doua pungi de chipsuri si o ciocolatica amarata toata ziua? Cum poti spune ca s-a ingrasat cand ea trudeste ore intregi la aerobic doar pentru tine? Magarule! Vei dormi pe canapea in aceasta seara!

Daca esti obosita, culca-te!

Daca o vezi ca nu are somn atunci cand tu iti faci de lucru seara prin fata televizorului, nu o "trimite la culcare"! Pentru ca ea poate uda florile si a doua zi, poate spala vasele si in dimineata urmatoare, dar sex are chef sa faca acum! Iar tu stai si butonezi pana la exasperare telecomanda in loc sa faci ceea ce trebuie sa faca un barbat!

Un articol de Danut


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.