Sunt perfect consient ca fiecare are o imagine diferita despre ceea ce inseamna femeia ideala, dar in egala masura stiu ca in orice cuplu sunt necesare compromisurile.

Ce compromisuri ai fi pregatit sa faci? Esti pregatit sa accepti gospodina devotata, dar nu extrordinar de inteligenta doar pentru ca este frumoasa, chiar daca ai aprecia femeia desteapta de cariera?

Iubita, mama si prietena

Am citit un banc zilele trecute pe internet. Spunea asa: "Este foarte usor sa multumesti o femeie: trebuie sa ii fii iubit, amic, confident, tata, frate, consilier vestimentar, suport moral si fizic, psiholog, samd . Este foarte dificil sa multumesti un barbat: trebuie sa ii oferi mancare si sex". Adevarul este undeva la mijloc: femeia nu este chiar atat de greu de multumit (de fapt, este, dar iar sunt acuzat ca sunt misogin!), iar barbatii au nevoie de ceva mai mult decat sex si mancare. Vrem si bere...

Lasand gluma deoparte, femeia ideala trebuie sa fie o amanta grozava (dar pana la urma, nu e o conditie esentiala, pentru ca acesta abilitate se poate invata); sa te ajute (macar cu un sfat) atunci cand ai probleme si sa se bucure alaturi de tine cand esti fericit. Nu am pretentia ca femeia ideala sa comenteze cot la cot cu mine despre sanii lui Angelina, sau fesele lui Sharon, nici de ultimul racnet in materie de mobile sau bujii, dar macar sa nu comenteze cand fac toate acestea la o bere in bodega afumata din coltul blocului.

Femeia idealaDesteapta, mai desteapta, cea mai desteapta

Care este situatia fericita?

Varianta 1: Tu esti cocos in casa cu un coeficient de inteligenta dublu ca al ei? Poate, dar nu-ti da singur palme cand te trezesti vorbind cu pereti (sau cu ea, e acelasi lucru) si nu te astepta sa te ajute la capitolul sfaturi inteligente.

Varianta 2: Ati fost amandoi colegi de facultate - ea avea note mai bune, dar numai pentru ca isi tocea retina prin bibloteci. Te simti ceva mai bine dotat decat ea la capitolul neuroni, dar nici parerea ei nu este de neglijat.

Varianta 3 - Einsein. Orice ai face, ea poate face mai bine. Fara indoiala, partenera ta poarta pantalonii in relatie. Unde anume intervine rolul tau in cuplu, nimeni nu stie exact, pentru ca ea este femeia bionica: frumoasa, desteapta si cu un salariu ce reuseste sa te complexeze. Luati-o voi, eu pe acesta nu o vreau!

Grasa si frumoasa, taranca sanatoasa

Oricat am incerca sa le mintim pe ele, dar si pe noi insine, clasica problema a aspectului exterior in contrast cu cel interior ramane actuala. Alegerea depinde de gusturile fiecaruia. Sunt unii care se bucura de o femeie care "ocupa tot patul". In egala masura ideea de frumusete difera de la unul la celalalt. Ideea de baza este ca oricat de placuta ar fi prezenta ei, capacitatea sa de a destinde o atmosfera indiferent cat de tensionata, eu nu vreau sa ma sperii dimineata cand o vad!

Ce-o fi, o fi

Ce rost are pana la urma sa te gandesti cum anume iti doresti sa fie femeia ideala? Cand o vei intalni, iti vei da seama ca e potrivita (sau cel putin asa ma indeamna colegele mele sa cred!). Eu unul consider ca este bine sa iti fixezi anumite standarde (desigur, in limite normale) pe care sa nu le cobori, indiferent cat de tare zbiara hormonii in tine, fiindca exista anumite femei care pur si simplu iti iau mintile. Prin urmare, conform principiului ca dragostea e oarba, cine stie cu ce poama de femeie de poti trezi ca te-ai insurat?

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.